Канадська Кібер-Січ
-
:) вільні люди у вільній країні, вибачте, відволіклися на ютубчеґ
-
До завтра!
-
П.С. То не з-за порєбріка напряму?
-
Трагікомедію)
-
Ну спати не даватиме ж
-
Ага, дякуємо. А Малайзія проїздом, чи нє?
-
Ну шо вам стоє… чи відповідь вплине на ставлення громади?
-
Знов ви за своє! Ну ладно, вибачайте за некомфорт часами з нами, ми такі, допитливі, але класні і з хорошою уявою, тож додумаємо самі:)
-
Ну от зустрінемося і дізнаємося, добраніч!
-
Тільки що дивився відео прильоту в Дніпро ГЕС... це на скільки треба бути бесповідальним/ой щоб викладати таке відео в тг... 😡😡😡 це ж чистої води коригування ворожого вогню...
-
Так прильот був зранку. А відео потім з’явилось. Все, як завжди
-
Краще питання: наскільки треба бути конченим, шоб це взагалі скорегувати
-
Це відсутність мозку тотальна... я не розумію що мотивує ціх людей викладати таке відео?
-
Я побачила відео вже через декілька годин. Коли була офіційна інфа. Але я згодна повністю П.с. Я з Запоріжжя
-
Доброго дня) у лютому приїжджаю у Ванкувер. Шукаю житло та роботу. Буду вдячна за допомогу
-
Це пздц. Водія знайшли. Як взагалі можна так газувати в шкільній зоні..
-
Боже люди,що за срач на рівному місці! Ми всі повинні триматися зараз разом, а не знаходити з своїх же зрадників по групах. Паша дуже гарна людина та завжди допомагає всім,хто тільки приїхав,жертвує своїми коштами,здоров’ям та часом,а ви тут розвели балаган по мовному питанню!не словом а ділом як то кажуть і ця людина показує це ділом🙏🏻 та для кожного мовне питання має різне ставлення-якщо для вас це дуже принципово,то не потрібно інших затягувати да змушувати ставитись до іншої мови категорично-це вибір кожної людини та ми в вільній державі і на заході,який організовує Паша будуть українці які теж спілкуються іншою мовою,будь ласка будьте вище та ставтеся з розумінням та повагою до людини,яка дуже багато робить для українців🥂 Сказати погано в Інтернеті всі можуть,а організувати та допомогти одиниці, тому я вдячна що є такі люди як Паша та можуть поїхати серед ночі та зустріти людину в аеропорту,знайти житло,орагнізувати зустрічі та багато іншого Давайте будемо людьми в першу чергу,дякую за увагу та всім гарного дня😊
-
А коли до Паші буле мовне питання? До нього були питання щодо звітності
-
Та було вже всьо😂
-
Думаю люди які дуже цікавляться прозорістю діяльності Павла не прийдуть ні на який івент і не поставлять свої запитання особисто, і це сумно😢 Розвели срач, з нульовою пользою, і на цьому все 😆😆
16 Jan 2023, 06:08
2112/24350
3 days ago