Канадська Кібер-Січ
-
Доброго дня) у лютому приїжджаю у Ванкувер. Шукаю житло та роботу. Буду вдячна за допомогу
-
Боже люди,що за срач на рівному місці! Ми всі повинні триматися зараз разом, а не знаходити з своїх же зрадників по групах. Паша дуже гарна людина та завжди допомагає всім,хто тільки приїхав,жертвує своїми коштами,здоров’ям та часом,а ви тут розвели балаган по мовному питанню!не словом а ділом як то кажуть і ця людина показує це ділом🙏🏻 та для кожного мовне питання має різне ставлення-якщо для вас це дуже принципово,то не потрібно інших затягувати да змушувати ставитись до іншої мови категорично-це вибір кожної людини та ми в вільній державі і на заході,який організовує Паша будуть українці які теж спілкуються іншою мовою,будь ласка будьте вище та ставтеся з розумінням та повагою до людини,яка дуже багато робить для українців🥂 Сказати погано в Інтернеті всі можуть,а організувати та допомогти одиниці, тому я вдячна що є такі люди як Паша та можуть поїхати серед ночі та зустріти людину в аеропорту,знайти житло,орагнізувати зустрічі та багато іншого Давайте будемо людьми в першу чергу,дякую за увагу та всім гарного дня😊
-
А коли до Паші буле мовне питання? До нього були питання щодо звітності
-
Мені здається, що навіть адміни цього чату не дозволяють собі записувати кружечки)
-
То не коментуйте мене…😏👈🏽
-
Став лайк якщо питання про звітність можна ставити тіки особисто 😂 Нормальні питання поставили, узбагойтесь
-
Блін, чому ви повинні говорити про своє життя і такі дрібниці?!?! А як же прайвет полісі в Канаді? Люди, ау, вам не стидно таке запитувати чи звідкіля, чи на якій розмовляєш? Накшталт, наскільки українець🤦♀️ Доречі це не перший раз, такі допроси у людей. Хоча логічно, якщо йому було пофіг на земляків фіг би вам він тратив свій час. Доречі, канадійці також допомагають нам, вони також продять такий тест? Щодо Павла, особисто не знайома, але інколи перечитую групу, добра людина яка дійсно допомагає нашим. Нажаль не бачила щоб ще хтось особисто з новоприбулих зустрічав свіжих новоприбулих в аєропорті. Сорян, але були повідомлення за гроші чи ще якась чухня Щодо куди піти, я б вибрала кіно🥰 Але поки хворіємо. Всім гарного дня та здоров‘я! Не забувайте за повагу один до одного, нате ми всі толкрантні українці🥰
-
Не бачили, бо багато хто займається тихою благодійністю