Канадська Кібер-Січ
-
А це вже в розділ «пекельні дебати»
-
Легенда Карпат у кінотеатрі Ванкуверу 19 та 23 вересня. ДОВБУШ The Rio Theatre 1660 E Broadway, Vancouver, BC V5N 1W1 Поспішайте побачити першим! Епічна драма Олеся Саніна, яку вже охрестили проривом українського кіно. Ім’я Олекси Довбуша стало легендарним адже цінності, за які він боровся - поза часом. Свобода й справедливість, вірність, гідність, любов до рідної землі — все це сьогодні хвилює кожного, для кого ці слова мають значення. facebook.com/events/s/ukrainian-film-dovbush-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%96%D0%BD%D1%81/6967233013338736/?mibextid=RQdjqZ
-
Легенда Карпат у кінотеатрі Ванкуверу 19 та 23 вересня. ДОВБУШ The Rio Theatre 1660 E Broadway, Vancouver, BC V5N 1W1 Поспішайте побачити першим! Епічна драма Олеся Саніна, яку вже охрестили проривом українського кіно. Ім’я Олекси Довбуша стало легендарним адже цінності, за які він боровся - поза часом. Свобода й справедливість, вірність, гідність, любов до рідної землі — все це сьогодні хвилює кожного, для кого ці слова мають значення. facebook.com/events/s/ukrainian-film-dovbush-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%96%D0%BD%D1%81/6967233013338736/?mibextid=RQdjqZ
-
Всім привіт. Мене звати Еліна, я чоловічий перукар, який освоює професію перукаря-колориста. До цього 3,5 роки працювала барбером. Я люблю свою роботу, але мені хочеться чогось більшого. Я просто кайфую від довгих стрижок, від складних фарбувань, особливе задоволення отримую від підбирання зачісок особисто під вас. Саме тому жіночі стрижки відпрацьовуються легко і вже на цьому етапі виглядають шикарно. Тут я проходжу навчання у досвідченого майстра з України. Стрижки та фарбування які я роблю в перше, проходять під чітким контролем мого викладача! Оплата суто символічно. Стрижка БЕЗКОШТОВНО❗️ Пофарбовані - 40$❗️ Необхідні моделі з коротким і середнім волоссям для відпрацювання зачісок: -Боб, каре, крила метелика, прямий зріз; Фарбування: -Balayage, Airtouch, Shatush. Працюю за адресою: 122 W Broadway, Vancouver, BC V5Y 1P3. Всіх, кого зацікавило, пишіть у особисті повідомлення або за номером телефону: 6047675947. Рада зробити ваш образ незабутнім❤️ До зустрічі, мої Богині! P.S. Фото роботи не мої!
-
Упс, дякую🤌😊
-
Це у топік реклама бізнесів, видаляти не буду, бо це мабуть теж до арту можеотвіднести.
-
А якщо нічого не вміють? Нам, чоловікам (майже всім, про метріків не буду), не зрозуміти. Але це як піти до тату майстра, що світлинок з інету наджерків і наб’є тобі партак.
-
З самого ранку над Донецьком літає український прапор
-
Всім привіт. Шукаємо з чоловіком квартиру/таунхаус/будинок/бейсмент з 1 листопада. Хотілось в Північному Ванкувері, але готові розглянути різні варіанти. Бюджет до 2500$ включно комунальні - це для нас ідеальний варіант🤗 Вдвох маємо канадську роботу, без дітей і домашних тварин, оренду житла шукаємо від 6 місяціа до року. Спортивні, активні, любимо настольні ігри і декілька маємо з собою 😊😊😊