Канадська Кібер-Січ
-
Мені здається, що навіть адміни цього чату не дозволяють собі записувати кружечки)
-
То не коментуйте мене…😏👈🏽
-
Став лайк якщо питання про звітність можна ставити тіки особисто 😂 Нормальні питання поставили, узбагойтесь
-
Блін, чому ви повинні говорити про своє життя і такі дрібниці?!?! А як же прайвет полісі в Канаді? Люди, ау, вам не стидно таке запитувати чи звідкіля, чи на якій розмовляєш? Накшталт, наскільки українець🤦♀️ Доречі це не перший раз, такі допроси у людей. Хоча логічно, якщо йому було пофіг на земляків фіг би вам він тратив свій час. Доречі, канадійці також допомагають нам, вони також продять такий тест? Щодо Павла, особисто не знайома, але інколи перечитую групу, добра людина яка дійсно допомагає нашим. Нажаль не бачила щоб ще хтось особисто з новоприбулих зустрічав свіжих новоприбулих в аєропорті. Сорян, але були повідомлення за гроші чи ще якась чухня Щодо куди піти, я б вибрала кіно🥰 Але поки хворіємо. Всім гарного дня та здоров‘я! Не забувайте за повагу один до одного, нате ми всі толкрантні українці🥰
-
Не бачили, бо багато хто займається тихою благодійністю
-
Другу добу читаю чат)) і згадала серіал «Слуга народу» Зеленський у головній ролі та знаєте, ось прямий знятий дуже добре 😅Особливо 3 сезон 2 серія.. там і про українських патріотів (які шукають ворогів там де їх не має) і про руськоговорящих, і про людей які спонсують цей весь срач ))) Ось прямий рекомендую до перегляду 😁Був знятий в 2015 році, а таке відчуття що в 2022 знімали ))
-
Панство, не ігноруйте питання, ділимось досвідом, доїду до дому, напишу детальніше