Канадська Кібер-Січ
-
Не моє повідомлення
-
Привіт) Хотіла б поділитись своєю історією, можливо комусь буде актуально Мала затяжну проблему із вростанням нігтів (понад 1.5 роки гноїлись, було боляче ходити і все в такому дусі) Знайшла тут лікаря, шо дав направлення в дуже класну клініку де провели необхідне хірургічне втручання, пальчики зажили дуже класно, не платила взагалі ні за що Лікар Dr. Mehrdad Borghaie by Loyal Medical Clinic maps.app.goo.gl/G6orMbSF4WprwLzU6 Клініка в яку направили maps.app.goo.gl/NWXKumek8NYE1jqv6
-
Дивно, що у вакансії не пояснюють, що саме треба🤔
-
Друзі, привіт! 🤗 Мене звати Ліля, я у Ванкувері 2 місяці. Я допомагаю по запиту адресно знайомим та близьким нашим Захисникам зі зборами. На моїй сторінці у ФБ та інста є звіти та підтвердження моїх зборів. На даний момент допомагаю знайомим зі спецпідрозділу Омега придбати авто. Точніше в нас є час до кінця вересня його викупити. Ціна $8500. На даний момент завдяки друзям та знайомим маємо вже 101500 грн. Але збір рухається дуже повільно.Якщо у вас є можливість та бажання, дуже прошу долучитися до нашого збору 🇺🇦 Щиро дякую🙏 PayPal: [email protected] E-Transfer: Liliia Ratushna [email protected] ПриватБанк: Ратушна Л. Г. 5168757429745930 Моно: 4441114456403946 Звіт теж буде 👌 Моя сторінка в інстаграмі: instagram.com/liliaratushna?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ==
-
Я не був на цьому хайку, але чув дуже гарні відгуки. Я би залюбки, але це хайк на один день (розтягувати на два дні має сенс якщо є літні люди і маленькі діти). На яку дату ви плануєте? Ще також, зараз дуже важливо дивитись на прогноз погоди. Бо на навіть дуже «легкий» хайк у горах можно нарватися на неприємності. Я вам як людина, що не потрапляла у неприємності, а була у пошуковому загоні.
-
Тоді ми (я +1) з вами, ми на колесах, все є і досвід проходу на швидкості хайків з елев до 2.2 є
-
Конкретної дати ще немає, але це точно будуть вихідні. І тоді точно з однією ночівкою. Хочеться іноді і з палаткою, не все ж бігати на легку))
-
Вже і приготували, дехто так захопився (і я не про себе), що вже засолив в навялив на наступний рік. Хоч пінк, то тільки початок, я його не дуже… червона риба для мене то coho. Але коли ти на морі, приходиться брати те що є… що Tyee дав, то маєш взяти…вже є багато нових відосів до сторіс та публікацій, але я почекаю по старій канакській традиції зміни погоди))))
-
Супер! Визначимося з датою, дам знати.
-
Скільки я всього пропустив… панство, Річмонд це не тільки місце де вас у готелі у чайна резервації поселили… це Олімпійські споруди, науковий корпус BCIT, природний заповідник, місце для полювання, національний парк, Стівстон (сьогодні там провів день) - це теж «Річмонд». Перша і найголовніша станція (на мою думку, я там serviced, доречі подивитися хто працює в службі і у доках, хто капітани і навіть офіціантки, китайці?) RCM SAR, що спасає дупи на воді. Ви бачили скільки островів і парків входить в цей анклав англо китайської культури?
-
Справжній
-
Кеп, є чьо? З морепродуктів) Oleja Cyber Sich
-
Прінти робити на футболках )
-
Та все ясно )
-
То є T&t, , я свіжак не продаю, досвідом подилитись, то безкоштовно.
-
Блін, я всього день був тут вихідний, і його провів з чудовою людиною у Стівстоні