Канадська Кібер-Січ
-
Топік в топ не попаде… вангую… є тут збори автоклубів (мустангери збирались на марін драйв, дріфтери на саймоні, попалити резину можно було у Сишелту - але дякувати «соушал респонсабілиті») після ковіду податися олдам вже нікуди, крім резервацій (а там дорого)
-
На легковиках? Я мабуть щось пропустив.
-
Дизель в нас завжди був))
-
Одесочка, рідненька)))))
-
Ram з 2014 року вже тут був на дизелі як мінімум
-
І старі, я сам дивився місяців 2-3 тому собі (рам чи Форд), років до 4-5 . Головна умова, щоб дізель (бо потужний і заправка у мене безкоштовна)
-
Це Канада і F fordи і рами, і інші пікапи тут є дізельні (але останнім часом попит на дізель високий, тому дізель дорожче (!) бенза, але переваги є… тут дізель тільки перейшов років 10 на маленькі тачки (в Україні вже років 20). Але до Європи далеко і не має сенсу. Ми або будемо палити бенз, або сядимо на пропан або електрику, у моїх колег 9/10 траків (1500 Ram, Ford 150, Chevrolet) на газу (пропані)
-
Всім привіт. Підкажіть, може хто стикався — чи треба буде вказувати в податковій декларації доходи від українського ФОП? Тільки-тільки приїхав, на час пошуку місцевої роботи вирішив продовжити працювати на українську компанію. Ну і от зараз думаю, як то все правильно оформити, чи треба це робити взагалі і тд. В перспективі думаю подаватись на PR. Буду вдячний за будь-яку інфу, корисні посилання, особистий досвід і тд.
-
Якого ти збив сам
-
Та шкіра бізона