Канадська Кібер-Січ
-
Ні, я не знайшов «учорашню», взагалі я часто на природі, тому і у воді, пляжі і лісі бачив багато змій, але ж ми у Канаді, тут навіть грізлі френдлі
-
В України теж є гадюки, полози, майже теж саме.
-
Це garter snake, не отруйна, типу вужика
-
Воно взуття не прокусило, але я не очікував, що вона на метр стрибне і захоче мене вкусити. Я взагалі побачив «вже у польоті» (це я так собі кажу, побачив змію достатьно далеко і не придав цьому значення, в наступний момент вона вже зірвалася у ботинка
-
Вибачте, але нахуй ваш Ванкувер. Їду додому, я на таке не підписувалась . В Закопане 3 роки жила не бачила ні одну , все нахуй, я їду додому , подалі від ваших змій та павуків
-
Подивитися лінк по зміям, це не вуж, це гадюка, на фото не ядовита, а ось такаж сама її родичка що мешкає там же де і вони ядовита: Terrestrial Garter Snakes aren’t aggressive or dangerous, but they do possess mildly venomous saliva! It can cause a muscle infection or even kill some muscle tissue.
-
Я їх майже там не бачила. Бачила лише один раз і цієї зустрічі було достатньо на все життя. Після цього мене дуже сильна боязнь змій , навіть картинки якогось повзуна мені достатньо для панівної атаки .
-
Це вуж- абсолютний вуж. Або підвʼязкова змія. Я їх не боюсь, але і до рук не беру- нащо то тваринці додатковий стрес? Недавно біля мене видра пронеслась, ото було страшно ))) як кінь
-
Додам, і коли вона більше метра, я би не хотів її бачити
-
Дядько Олег читайте мовчки, мені залишилось тільки коледж закінчити і звідти чкурну так, що ви мене тут ніколи не побачите
-
Ооо, у мене в Гастауні можна зустріти жінку з удавом на плечах . Я її намагаюсь обходити за кілометр . Але перша зустріч була супер , я проходила повз неї, помітила змію , мене вже там на місці відкачували 😅
-
Щось я сам уважно статтю дочитав, у нас і гримуча змія є…. Доречі там усі 8 видів, що описуються відносяться до «urban” тобто зустрічаються у містах … всеж таки у наз багата природа. Я пагремкху тільки в зоо бачив
-
Не хвилюйся, це сталося далеко від Ванкувера. І взагалі, від змій і опасних тварюк ніде не сховатись. Ванкувер найкраще і доволі безпечне місце. Я вже не рад, що топік підняв.
-
В гастауні і на застінгс - удав це не найгірше, що можно побачити. І де, курво, ці зелені? Полювати і їсти не можно, а мучити екзотичну тваринку можно
-
Я їх ніколи не бачила в Закопане. Навіть в горах їх здибаєш тільки тоді коли відійшов від туристичної стежки 🥲
-
Видри, ведмедики, вовки, койоти, змії - це ж природа, і якщо не провокувати, то вони дуже безпечні. Вони набагато більше бажають з людми не зустрічатися, ніж ми з ними.
-
Хей , сьогодні у Ванкувер public library буде розпродаж книг. Від 10 до 5 . Книжки віддаються за безцінь. Тому якщо хтось би хотів би піти пишіть в особисті , разом краще 😊
-
Хей , сьогодні у Ванкувер public library буде розпродаж книг. Від 10 до 5 . Книжки віддаються за безцінь. Тому якщо хтось би хотів би піти пишіть в особисті , разом краще 😊