Канадська Кібер-Січ
-
А ви як виглядаєте ?
-
Я в білому жакеті , окуляри у вигляді сердечек 😅
-
Я тут ,біля hardcover fiction
-
історія така - тачка перестала заводитись, подивився помилки - датчик коленвалу. Придбав новий, розібрав пів тачки - виявилось що датчик був вбитий порваним ременем балансира. Купив новий, поміняв ремінь, датчик, робе. Але є один момент - натяжитєль (хз як українською воно буде) ременя ГРМ. Я його зняв, задавив, вставив чеку, потім повернув на місце - і він потроху здувається. Чи має так бути, чи його треба міняти теж?
-
Кіа Даунтаун файненс… подивись ліз тейковер та аукціони
-
Дякую
-
Я свою продаю) минулого року Кіа Соул ЕВ 2022 40кВт
-
Та я ж хочу в кредит і без даун пеймента) Думаю для тебе такий варіант так собі)))
-
Всім привіт. Щє раз анонсую лекцію по фінансовій системі Канади в четвер 21 Вересня, в 5й вечора (трохи раніше починаємо, тому що лекція буде іти на інші провінції також) по Ванкуверу, Нагадую, що я офіційно працюю в Nesbitt Burns (це інвестиційна гілка BMO), тому окремо від лекції і загальних знань що ви отримаєте, наша команда займається декількома речами, які ви можете робити в співпраці з нами: - менеджмент інвестицій - страхування - кредитування житла (mortgage) для новоприбулих з більш легкими умовами - кредитування бізнесу Лекція буде оглядати загальну мапу фінансової системи Канади (трохи податків, пенсійна система, інвестиції, кредити, але без страхування). Посилання на лекцію: Time: Sep 21, 2023 05:00 PM Pacific Time (US and Canada) Join Zoom Meeting us06web.zoom.us/j/84422806182?pwd=mycdawbzfxZDBIEiBing2zgqD5jU5I.1 Meeting ID: 844 2280 6182 Passcode: finance
-
Всім привіт. Щє раз анонсую лекцію по фінансовій системі Канади в четвер 21 Вересня, в 5й вечора (трохи раніше починаємо, тому що лекція буде іти на інші провінції також) по Ванкуверу, Нагадую, що я офіційно працюю в Nesbitt Burns (це інвестиційна гілка BMO), тому окремо від лекції і загальних знань що ви отримаєте, наша команда займається декількома речами, які ви можете робити в співпраці з нами: - менеджмент інвестицій - страхування - кредитування житла (mortgage) для новоприбулих з більш легкими умовами - кредитування бізнесу Лекція буде оглядати загальну мапу фінансової системи Канади (трохи податків, пенсійна система, інвестиції, кредити, але без страхування). Посилання на лекцію: Time: Sep 21, 2023 05:00 PM Pacific Time (US and Canada) Join Zoom Meeting us06web.zoom.us/j/84422806182?pwd=mycdawbzfxZDBIEiBing2zgqD5jU5I.1 Meeting ID: 844 2280 6182 Passcode: finance
-
Вибач, а запис буде ?
-
Але по книжкам можна сказати, що ні бо продавалися деякі ну дуже старі десь за 78, 98 рік
-
Честно, не знаю ,не питала
-
Я мала на увазі чи часто тут такі розпродажі у бібліотеці?