Канадська Кібер-Січ
-
Під пунктом 7 я маю на увазі сексуальну відданість в шлюбі. Це означає, що обидва партнери в шлюбі зазвичай мають взяти на себе зобов'язання бути сексуально відданими один одному. Ось докладніша інформація: Сексуальна відданість включає в себе декілька ключових аспектів: 1. Емоційна зв'язаність: Вона полягає в створенні емоційної інтимності між партнерами. Це включає в себе взаємну прив'язаність, розуміння і підтримку один одного. 2. Фізична інтимність: Сексуальні стосунки між партнерами включають в себе фізичний аспект, такий як близькість і задоволення один одного. 3. Відданість: Це означає, що партнери мають бути віддані один одному в питаннях сексуальних стосунків і уникати відносин з іншими особами під час шлюбу. Важливо відзначити, що сексуальна відданість в шлюбі не повинна бути насильством або тисненням. Вона базується на згоді обох партнерів і може змінюватися з часом відповідно до їхніх потреб і бажань. Якщо у вас виникають питання або турботи щодо цього аспекту вашого шлюбу, важливо відкрито обговорити їх з вашим партнером і, можливо, звернутися за підтримкою до сімейного консультанта або терапевта.
-
Ні ,діти перед батьками -ні , але батьки перед дітьми так , бо саме вони вирішили привести їх у цей світ
-
А ви його самі читаєте ?
-
Це просто показує, наскільки ви не готові до стосунків ,якщо думаєте щось таке як " подружній борг" має право на існування
-
Я втомилася Вас інформаційно обслуговувати, якщо ви не розумієте базових речей , підключаєте чат gpt замість того щоб думати самому , мені не хочеться проводити це далі 🤦🏼♀️
-
Не повірите, мені Вас , бо вам не gpt треба а психотерапевт
-
Ви ще самі Дитина. Кожна доросла людина знає що має обов'язок перед своїми батьками. І обов'язок піклуватися, давати матеріальну підтримку і моральну, і яку тільки можна, якщо вони цього потребують і не тільки. Законами України це прописано, (якщо вони тільки не позбавлені батьківського права) Але це навіть не справа в законах, а в людяності.
-
Вважайте як хочете, я свої висновки зробила