Канадська Кібер-Січ
-
балакать - не мішки ворочать. глибше - то глибше. що таке незалежність? Чехія - це незалежна країна? а Словаччина?
-
А ок, дякую
-
По типу такого
-
Ні, проживаЄ
-
Які саме слова?)
-
Пєнсія?)
-
Інвєстиції?
-
Та у тебе скрізь не "є", а руське е
-
так, щось не розумію що за є?)
-
о дякую. не побачив
-
Всі хто не згодні: Вероніка, Катерина та інші. Подайте будь ласка протилежні аргументи, це ж все таки гілка дебатів. Мені думаю та іншим цікаво вислухати вашу думку.
-
Є таке, це називається внутрішня окупація.
-
Мабуть так? Я не лікар 😇
-
внєшнєє управлєніє
-
Доречі, поділюся свою думкою. Якщо подумати глибше про незалежність України, то наша Україна завжди була під окупацією від початку незалежності і була приховоно під російським впливом( російською п'ятою колоною) В нас завжди були російскі агенти при владі. Ми посуті частково чи повністю були колонією росії і просували не свої національні інтереси. Але від початку 2004 р було просунуто майдан, скоріше за все за допомогою зовнішніх сил. Таких як Америка та Європа. Які теж мають свої інтереси в Україні. (Земля, ресурси ітд) Тому сказати що ми колись були незалежними в мене язик не повертається. І тим більше зараз коли ми залежні від зброї, поставок, кредитів/фінансовання ітд. Слабкий завжди підчиняється сильнішому. І наше правительство в Україні зараз дуже залежне від фінансовання та поставок
-
Що з поля бою взято то свято
-
Риторика управління московитів
-
А чому?… тому що всі зароджуються по-перше дівчатами, пеструни тільки після першого триместру починають рости, так? Пане лікар @Zzzarathustra
-
Хвої та піхти…
-
Піхвець
16 Jan 2023, 06:08
22259/24267
about 9 hours ago