Канадська Кібер-Січ
-
Це вже з якої дупи мають рости дупи, щоб то займало дві години? А як видаляються хребтові кісточки? Ви маєте машиночку, клтра то робить? Я по старінкє , вручну)))
-
Я не видаляю хребетні кісточки зрізом, оскільки дикий лосось не дуже жирний, і саме верхній шар реберець містить оту прослийку, що робить рибку соковитою . Але то як кажуть кому як смакує...
-
Салмон, то коли дуже жирний( з салом) )))))?
-
Ні я про ребра казав зрізати, а спінальні я завжди дістаю пінцетом, одну за одною.
-
Ні, салмон від salmon… атлантіка ми з друзями називаємо тількі атлантиком, доречі один рік його ловили і тут і в Вашингтоні - прорвався садок и декілька десятків тис втікли з ферми. Я вже багато років лосось не купую, їм лише те, що спіймав. Добре що нагадали про сало, согодня дістану із морозилки і засолю. Погода вже «сало просить».
-
Рекомендую рецепт (перевірений) для тих, хто любить стейки. Можно купити стейки за $40 за кг, а можно взяти ліон - найдешевші 12-17 за кг. Я взяв цілий шмат на лайон стейки дешевше 13 за кг, відрізав все «неїстівне» (на плов і тушонку саме те) і замаринував у червоному віні (два стакана на 2,5 кг), розмарин, часник сухий, перець, 2 ст ложки цукру і в холодильник на сутки, за годину до приготування дістати. Вийшло не гірше ніж стейки за 40 за кг (я теж їх взяв, і ми порівняли). На велику компанію саме те, а на смак і гроші - класне рішення, бо 2,5 кг мені встали в 30 баксів, + віно (але два стакана це ніщо по вартості, решта 1,5 пляшки пішла під вино) - 6 стеків . Це майже ціна одного відмінного стейку ($25). Всі ситі і дуже смачно, а якщо не казати, в чому маринувалось м’ясо, гості подумають, що це ейдж міт по кольору. Ось пару фото, сам зріз, з пластинами і «важким» жиром (якщо просто кинути на bbq, буде що довго жувати, ну а реар взагалі не розірвати)
-
І відмінні стейки також кину, тестували гості і те і те, тому опитування показало відмінний результат. Сіль не де не зсточовувалась. І не забудьте покласти у керамічну посуду і накрити фольгою після приготування - дати «відпочити» хвилин 5-7 не меньш
-
В інших каналах +- активність пропадає і не така висока як на початку. Всі вже знайшли де жити; що робити і т.д. + нових людей по куаету вже не буде так багато. Я займаюсь зараз більше спілкуванням з канадцями на теми війни (виступи у мерії, місцеві газети) і організацією івентів де робиться донесення інформації про українську культуру.
-
Пригадав зараз як ми в Дюка рубились по модему по телефону)))