Канадська Кібер-Січ
-
www.eventbrite.ca/e/stepan-giga-vancouver-usa-canada-2023-tickets-646297281567?fbclid=IwAR3k1mFpIvWL14VfLlFcOlw2NW0d9I4_LBt5plPTT5l2XZRt2-0-fM3U2y8 Хто іде на Степана?))
-
Магазинів? Загугли Персія чи Хоршід Ханум. Якщо самостійно робити: то купи в них маст(це наший натуральний йогургт, але трохи інша консистенція), добав сушену потрібнену м‘яту, зовсім чучуть сущеного подрібленого базиліку і сіль. Вливай води і перемішуй, поки не буде рідкий напій.
-
Hollow knight)
-
А що курити будемо?
-
Він у Ванкувері:) про чорне море то жарт такий
-
Перепрошую, не слідкую за Вашою локацією, подумав за замовчуванням, що Ви в Ванкуверщині
-
У Чорному морі?
-
Кидайте фотки кімнати для розуміння зразу
-
Вітаю! З листопада звільняється кімната в Нью Венстмінстер поруч з Мудді парком, для жінки. Пралка, сушка, всі меблі є. 1100.
-
Немає? 😲
-
Я теж так думала)
-
Забийте "торт" в пошук групи і щось точно буде
-
В ФБ групі "Українці у Ванкувері" постійно себе рекламують декілька людей з фотками і цінами
-
Не я. Але іду на Другу Ріку через 2 тижні десь
-
Здається мені, що ми трохи застарі для доти або не настільки багато часу на кс чи танки. Але би в відродження ерафіі герої я би рубанувсЯ разок. План такий, Данило закачує собі героїв і ми йдемо до нього (замість пива квас і кавуни), згадаємо детинство
-
Старкрафт у ліцеї по модему ….
-
Привіт! Можливо хтось тут пече торти на замовлення або може поділитися контактом?
-
У зоні Ванкувера такого і не має, я хожу і полюю, збираю по всій БС, а там багато чого можно знайти. Про які морепродукти ви питаєте? Відкрийте лінк, що я скинув, там всі ліміти і що можно збирати. Гребні в нас найкращі, як і лосось і краби (а їх в нас багато видів). БС взагалі рай для spearfisher foodies
-
Перша ікра кохо цього року, з усіх доступних лососів, кіжуч має найменше ікри відносно до розміру і вона найсмачніша на мій особистий досвід.
-
Я не замовляв якщо що, просто бачив колись у сусідньому чаті
16 Jan 2023, 06:08
22634/24267
a day ago