Канадська Кібер-Січ
-
Саме час встановити
-
И я не перестаю быть украинкой если говорю на других языках.
-
Я Украинский последний раз в колледже использовала когда на украинском сидела.
-
Потому что я ее плохо знаю. Мне на англ легче говорить
-
До свидания.
-
Ну тогда я видимо тут не смогу задержаться несмотря на то, что мне нужна помощь.
-
Я не пользуюсь. Я все життя розмовляю росийскою. Я з Мариуполя, там вси розмовляють рос
-
Не побудуєш з вами Русь-Україну
-
Правду арестовіч каже
-
Ну от, просрали таку людину
-
На все добре
-
Дякую, но я лучше английский подтяну. Всего хорошего, жаль, что побеспокоила вас
-
Буде здаватися 1 кімнатна квартира в Норс Вані (Lionsgate bridge area), комплекс Woodcroft біля Капілано рівер. Будинок 13 поверхів, бетон. Трохи старий, але все працює, пралки в будинку. Басейн, спортзал. Квартира велика, простора, багато природнього світла, балкон і вікно спальні з видом на гори. 10 хвилин до ДТ на машині, трохи менше до Амблсайда. Сусіди тихі, район спокійний. 2400 $ - включено все, в тому числі інтернет і вайфай. Скоріш за все можна з котом (за умови пет депозит). 1 паркомісце. Посудомийки нажаль немає. Охорона на в'їзді в комплекс. Вільна з 1 січня, можливо раніше. Підтвердження доходів, без сублізу, мінімум 1 рік термін. Ми тут прожили 3 роки, можна якісь питання мені задавати, але щодо аренди, то звертатися до агента Сімін, вона офіційно всім займається, я лише допомагаю ЛЛ знайти когось на наше місце. Не знаю чи виставили вже квартиру десь, але ми колись знайшли її через маркетплейс. Ось контакт агента Simin (604)3382750