Канадська Кібер-Січ
-
Привіт, може хтось чув про відкриті вакансії повʼязані з YouTube, Music Marketing, osint?
-
Продаю: 1. Пульверизатори - безкоштовно 2. Смітник для recycling (3 відділи) - $15 3. Ваза - $3 4. Шопер Victoria’s Secret - $15 5. Бананка - $3 6. Жилетка Zara S - $20 7. Adidas Prophere 38p - $12 8. Жіночі речі - ціни на фото $5-$15 Забрати можна після 1 січня: 1. Обiдній стіл + 4 стільця Ikea - $155 Забрати можна після 15 січня: 1. Матрац без пружин queen Ikea + 2 подушки + ковдра - $280 Додаткові фото надам в пп Забрати можна на Burquitlam Station
-
Привіт! Підскажіть, будь ласка, хто в курсі. Чула про якісь бенефіти на дитину, які можна отримати через 18 місяців знаходження в Канаді. Може хтось в курсі?
-
Голубцевий перфекціонізм
-
Повір, це має сенс. Насправді це непоганий внесок.
-
Та ми ж не проти, нехай Данило організує. Я з судна стрибнув у Йоль, і це відгукнулось з місцевим індіанським шануванням (дуже рекомендую спіймати цей вайб, не пошкодуєте і багато чого вивчите, якщо готові)
-
Ми за
-
Хочу
-
Так, я отримував. Це було 9 років тому, але процес не змінився. Вам потрібно доїхати до кордону, потім пішки дійти до Америки, там пояснити, що ви перетинаєте кордон, щоб отримати ворк перміт. Вам дадуть бумагу, з нею ви йдете обратно до канадського кордону і там вже вам все зроблять. Рекомендую їхати туди коли на кордоні найменше людей (вечір серед тижня, наприклад)
-
Так, робив рідним, на Peace A. Переходити нікуди на треба, відразу до головної будівлі. Доречі, вони там більш «нормальні» ніж в yvr.
-
Але готуйтесь, що це буле не 5 хв, а десь півгодини.
-
Так, подивилися докі і не надали обмеження (якщо не сказатися і не надати медкомісію - поставлять автоматом)