Канадська Кібер-Січ
-
Підскажіть, будь ласка, чи є якісь лайфгаки, як ловити слот на епойнтмент в посольство в Едмонтоні?
-
Доброго вечора, потрібен 1 людина на неділю, допомогти перевезти декілька речей буквально на 1 годину у White Rock, можливо хтось зможе допомогти?
-
Українське об'єднання студентів організовує мітинг на тему нещодавніх обстрілів України росією. Давайте підтримаємо активну громадську позицію!
-
Дякую за ініціативу
-
Всім привіт 👋 скажіть будь ласка чи можна здавати дорожній тест на тонованому авто? Заздалегідь дякую
-
На передніх є легка ледь видно але на задніх є
-
На передніх вікнах та лобовому не має бути тоніровки. Не впевнений щодо заднього
-
Якщо в положенні наполовину відкритому вікні видно, що є плівка, то екзамен закінчиться відразу же. У мене таке було, я навіть не думав про це. Зря заплатив і потім чекав знову на екзамен. Плюс, зняття плівки та відмивання скла ;)
-
Справа не у % тонування, а в тому що плівки взагалі немає там бути.
-
www.instagram.com/kg_immigration_services?igsh=NTI1djJ1YTU3NzBl
-
А в ком'юніті
-
Ну не тут
-
Та тут же є в нас Святослав
-
Невже ніхто не може порекомендувати?)
-
Там вони прямо роблять що написано в правилах. Ніхто не робить ніяких знижок або не закриває очі ні на що. В мене вікно не відкчинялось, і екзамен відмінили якось😅😅
-
Та наче є. В нас є один контакт, але хочемо мати вибір
-
Це моя знайома. Такого поняття, як іміграційний юрист, в Канаді нема, на скільки знаю. Вони всі консультанти. В неї є ліцензія, якщо вас це турбує
-
А як його знайти, дайте лінк, будь ласка
-
Вона консультант, не юрист? Ви звертались до неї?
-
Воркшоп «Петриківський розпис» Інструктор: Харламова Олеся Локація: Порт Муді Дата: 27 січня 2024 рік,1:30-3:30 Посилання: pomoarts.perfectmind.com/31680/Classes/BookMe4LandingPages/CoursesLandingPage?courseId=e0268832-5561-4c50-abc9-bb905614b1c9&fbclid=PAAaZKogbqbk4N7iosYIpJqTYDAW0PPmedGNftZSgwmAjT8pgR4hjIbIpMgBM
16 Jan 2023, 06:08
23457/24350
4 days ago