Канадська Кібер-Січ
-
НЕРУХОМІСТЬ🏡🏢🏘 Лара Безгласна. Bам потрібен мій багаторічний досвід, мені - задоволені кліенти. Станьте собі "ландлрдом". Деталі, підказки - звертайтеся у приват. 778-988-5001 www.diamondhome.org Послуги покупців нерухомості БС оплачує продавець. Facebook: Lara Larisa Bezglasna
-
Друзі! Зустрічайте найкрутіший фільм цієї весни, який не можливо пропустити! 🎬😍 Тож, дорогі українці Ванкуверу, ви готові до нового кіно? 🎥🎞️ За мотивами однойменної автобіографічної повісті Кузьми Скрябіна. Фільм «Я, Побєда і Берлін» - легенда про легенду. 15 каверів від 15 сучасних виконавців, гумор Кузьми та вайб 90-их. 🎶🎸🎤 Rio Theatre Субота, 16 березня Двері - 14:00 Початок фільму о 15:00 Як завжди під час фільму збираємо на ЗСУ! Цього разу об‘являємо великий збір на квадроцикл для евакуації поранених для 92 ОШБр🇺🇦 Побачимось на показі! 🎬🍿 КВИТКИ riotheatretickets.ca/events/29421-rocky-road-to-berlin
-
в бік Save on foods… maps.app.goo.gl/GFUDGoAY3SsXvLvM9?g_st=ic
-
From April 1st, a unit is available for rent. 1 bedroom in North Surrey, a 10-minute walk to the skytrain. High-speed internet included. Preferably looking for 1 person to rent. Furniture can be provided if needed (and household items). For any questions, please send me a message. Короткий переклад. Є юніт в оренду. Північний Сюррей, 1500 коштує. Пишіть в приватні повідомлення.
-
Дорога спільнота всім Доброго дня! Я зі своїми друзями та домашніми улюбленцями в пошуку житла з 17 березня до 31 березня. Нас 5 людей і 4 котики. Якщо в когось є якісь контакти або знайомі які можуть допомогти з цією ситуацією будь ласка повідомте мені. Зважаючи на наплив людей ми не розраховуємо на безплатне двох тижневе житло тому стараємся самі знайти. Всім дякую за розуміння.
-
Хіба UCI номер не залишається незмінним ?
-
Ви продовжували на додаткові 3 роки?
-
А у вас початково менше було, ніж на 3 роки?
-
Please attach this letter to your present work permit Number as proof that you are authorized to continue working under the same conditions as your original work permit until Sep 9, 2024, or until a decision is made on your application, whichever is first.