Канадська Кібер-Січ
-
Які ви молодці. Наш чат в Келоуні нараховує теж майже 600 осіб. Але всі якісь заяняті.
-
Треба повертатись до Вану.
-
Її називають парус.maps.app.goo.gl/baaEHSZUeRybGdT26
-
Всім привіт! ❗️В мене є для вас чудова новина! ❗️ Я нарешті вирішила повернутися до справи свого життя та розпочати набір груп для функціональних тренувань з елементами гімнастики та стретчінгу! Також є можливість отримати персональні тренування. Мене звати Дарина, я міжнародний майстер спорту України зі спортивної гімнастики. Чемпіонка та неодноразова призерка чемпіонатів світу та Європи ☺️ Більше про себе розкажу на першому пробному безкоштовному занятті. Про що ми поговоримо: ⚪️ розкажу про себе ⚪️ познайомимось з кожним із вас ⚪️ проконсультую з приводу тренувань ⚪️ домовимось про кількість занять на тиждень, дні та час ⚪️ зробимо вступну невеличку розминку та розтяжку Заняття будуть проводитися на свіжому повітрі в Yaletown Vancouver. Вартість групових занять - 25$/1-1:30 хв Вартість персонального заняття - 80$/1-1:30 хв Запис через приватні повідомлення, до зустрічі ❤️
-
Добрий день everybody! Пропоную завтра покрутити педалі на ровері після роботи.
-
www.facebook.com/marketplace/item/1060767405422948/?mibextid=6ojiHh мій румейт покидає Канаду з вересня, якщо хтось шукає, пишіть мені чи моєму румейту, дякую за ваш час та увагу!)
-
⛔️ Депортація з Канади🇨🇦 ⚡️10 потенційних причин для депортації з Канади: ▪️ Порушення умов візи або дозволу на роботу: Наприклад, залишення в Канаді після закінчення терміну дії візи або дозволу на роботу без необхідної продовження або зміни статусу. ▪️ Кримінальні злочини: Вчинення серйозних кримінальних злочинів, таких як наркотичні злочини, насильство, шахрайство чи інші, які караються позбавленням волі. ▪️Підробка документів: Використання підроблених чи підроблених документів для отримання візи, дозволу на роботу чи іншого статусу в Канаді. ▪️ Шахрайство або обман імміграційних властей: Свідоме надання неправдивої інформації або обман імміграційних властей Канади. ▪️ Загроза національній безпеці: Якщо особа вважається загрозою для національної безпеки Канади, наприклад, за зв'язки з терористичними групами чи іншими небезпечними організаціями. ▪️ Відмова у біженстві або статусу біженця: Отримання відмови у визнанні статусу біженця або відмова у захисті від переслідувань. ▪️ Медичні аспекти: Серйозні медичні проблеми або хвороби, які можуть вважатися загрозою для громадського здоров'я або вимагають недоцільних медичних втручань. ▪️ Відмова відповідати умовам виїзду: Наприклад, якщо особа, яка отримала вимогу покинути країну, відмовляється виїхати. ▪️ Депортація у зв'язку з втратою статусу чи зміни правового статусу: Наприклад, якщо право на проживання втрачається через розлучення чи інші юридичні причини. ▪️ Неупорядковане поводження: Якщо особа піддається неупорядкованому поведінці або зловживає правами, що може включати грубе порушення правил перебування в Канаді. Це лише загальні причини, і конкретні обставини можуть значно впливати на визначення можливостей депортації в кожному окремому випадку. Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
Hello parents! I have one opened spot in August in Licensed Montessori Family Daycare for 2.5 y.old child. I am looking for family who really in need to find daycare for their child. It’s located in Vancouver, Langara Area, 49 Avenue skytrain. We are open from 8-5, M-F. If you are interested please call/ text me 778-996-8019 after 6mp. Mila. Speaking English, Russian, Ukrainian. Thank you
-
Дякувати цьому фільму в нас тепер є посібник, як виживати в аеропортах )
-
депортують в ту країну з котрій ти прилетів… може так воно працює?
-
хтось на море? чи їде туди зараз чи планує сьогодні?