Канадська Кібер-Січ
-
Друзі, по традиції створюю групу для тих, хто шукає собі компанію на святкування Нового Року. Група тимчасова. Додавайтеся та поширюйте в групах українців. Щасливого Нового Року! t.me/vancouvernewyear2025
-
З Новим Роком!) Здоровля та Перемоги!)
-
music.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw
-
www.youtube.com/live/eod5LAlp5BU?si=Q9Y9hUWsnCjP-hwI
-
Happy New Year!)
-
Які ще там заходи будуть? Я б пішла, але чула тільки про Gala dinner і це задорого мені
-
КУК ініціював call to action, щоб подовжили cuaet і дозволи на роботу і закликають українців приєднатися www.ucc.ca/2024/12/18/call-to-action-on-cuaet-extension/
-
youtu.be/Ntldzhwp_R0?si=bwkZOGBsagIID50K всі вже бачили?
-
Обережно, шахрай! Росіянин на імʼя Павєл пропонує роботу з прибирання в кімнатах для туристів, обіцяє 25$ за годину, дає дуже багато тескс на день , обіцяє платити кожні два тижні, але не платить, дурить людей, у нього працювало багато українців, яким він не заплатив. Будьте обережні і не ходіть за адресою 538 Brookmere ave, Coquitlam. Також він тримає під зачиненими дверима дружину, яка постійно під наркотичними препаратами і має всі ознаки шизофренії. Людина покидьок, тож прошу написати мені в особисті повідомлення людей, які також стали жертвами цього шахрая. Давайте згуртуємось і зробимо все можливе, аби більше ніхто не постраждав від дій цієї мразоти! Буду вдячна за репости в інших групах та платформах!
-
Запрошуємо батьків старшокласників у Британській Колумбії на вебінар про випускну систему середньої школи (10-12клас) у цій провінції і вимоги отримання атестата
-
Для тих хто хоче підтримати наших спортсменів на самих змаганнях Invictus Games Vancouver Whistler 2025 - ось тут є розклад ігор де вказано коли гратиме кожна команда. Купуйте квитки на гру та приходьте з прапорами підтримати спортсменів 🇺🇦 Квитки від $13 🔥 Змагання проводяться деякі в Ванкувері, а деякі в Вістлері, в залежності від спорту. invictusgames2025.ca/sports-tickets/tournament-draws/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3Fh1oL2GRkrBzolDUJJujTuT2jrt93KCeVRvVR9DtBqhnqaSN6V6J8_m4_aem_fp-e0RCxCJAQqgBHQvSrcA
-
Шукаю сусідок в приватні кімнати. Обидві звільняються в кінці січня. $1550 з інтернетом та утілітіс - 34й поверх - зал в будівлі - storage room - Yaletown station в 8 хв пішки - Second beach 7 хв пішки - власне кондиціонування - інши приколи в білдінгу: кінотеатр, більярдна, паті кімната, кімната для конференцій, кімната відпочинку -гостьовий паркінг Шукаю на довгий термін охайну дівчину або подружок в різні кімнати, без тваринок (нажаль, не можна)
-
є такий варіант: www.facebook.com/share/p/1BUuJc6ZuE/?mibextid=wwXIfr
-
друзі, а де зараз обʼяви про рент пишуть? пошук румейтів і тд… я маю на увазі українське комьюніті