Канадська Кібер-Січ
-
Печально, що взагалі треба пояснювати, звісно))). І що ,навіть живучі в Канаді, люди продовжують збирати сміття по куточкам своєї пам’яті. Адже, живучі зараз на континенті, де творилась велика культура музики, кіно і того самого стендапу - це дивно
-
Тут, до речі то слово, що означає російську цюцюрку чоловічу, повністю 100% російське. Можна написати лісом-полем, в гузно...і т.д.
-
Я не образилась. Для мене таке як галкін і петросян- це не гумор)
-
Ну бо там же язик нєпонятний😄😄😄
-
Зміню на "до дідька")
-
До дідька!
-
👍 чудовий варіант
-
Хаххахаха. Я співаю все життя англійською. Я singer songwriter. І не раз чула в Україні «апарускі будєт?». Я казала українською пісень не маю. Тільки англ. І такі люди завжди дивувались до чого тут українська. Він же питав про парускі
-
Ніт)
-
Вашим чи нашим?
-
Мені хоч китайською. Ніт
-
Молодці хлопці і дівчата 50% ЗСУ російськомовні, а ви тут в Канаді, повтікали, та робити з себе самих патріотів аж підгорає хто більше патріот. У вас є можливість зробити дружню діаспору яку будуть поважати сотні років, стати частиною світу, а не дешевою робочою силою і конвеєром дівчат для Турції. Можеш банити.
-
А можна його інстік? Бо аж цікаво що то за чувак такий легендарний
-
За що?
-
О. І мені. Але даю 99% шо це примітив рідкісний
-
Ну там чувак якісь сексистьскі жарти задвігав, мені аж цікаво, шо за унікум такий
-
Щє раз. Ніхто не проти російської мови і російської в зсу. Просто тут україномовний чат.
-
Це типу як справжні гопніки на Троєщині - вимираючий вид
-
Я не легендарна. Але можу дати лінк на свою пісню в спотіфай або епл. Або що там ще є))). Бо коли приїдемо, то збираюсь знайти якийсь open mic для початку)).
-
Тільки не з тим репером, його вже не врятувати з репутаційного болота
16 Jan 2023, 06:08
2683/24367
3 days ago