Канадська Кібер-Січ
-
То ви не зрозуміли діспуту та жарту?
-
Мовна політика в моїй групі будь-які мови спілкування, але ми з України та підтримуємо Україну Слава Україні ❤️🥰
-
Дякую, Героям Слава!
-
І до групи будуть приєднуватись ті хто підтримує Україну )
-
Може бути . У нас така атмосфера , що з жартами вже туго. Особливо в моему місті.
-
А ви де?
-
В Херсоні
-
Зараз теж?
-
Що робите в нашому чатику?
-
Так
-
Росскажіть будь-ласка в 2 словах що відбувається після окупації? Якщо звісно це на часі
-
Звикаю до вас . Бо 15 січня вилітаю з Варшави в Ванкувер
-
Відчуття гумору з'явиться приблизно через 2 місяці. Це дійсно дуже дивне відчуття - просто зникає уміння жартувати і сприймати жарти.
-
Дуже цікавий психологічний момент. Чому це так?
-
Бо геть не смішно . Зовсім. Це притаманно усім. З часом повертається. Уміння жартувати подавляє спершу шок, потім опір... жодних ендорфінів .
-
Ну я просто до того що коли бачиш відео,як люди плачуть від радощів коди заходили українські війська та посмішки, то здається що є і сміх і все. Але тут мабуть більше про що є розповісти з цієї точки зору
-
Ні, то радість. А почуття гумору , то є інше.
-
Опір ви маєте наувазі окупантам?
-
Я в Канаді вже давно. Років 12-13. Я пам'ятаю як звідси відчувався початок війни, війна сама, відоси з окупації. Ну одним словом - то пиздець. Що відчували люди в центрі подій я навіть уявити собі не можу
-
В місті та пригородах залишається дуже багато людей . Хоча в роліках показують порожнє місто , то є не так . Ми просто не виходимо без нагальної потреби. Місто , та села вздовж Дніпра обстрілюють як попало і чим попало . Поки попадуть у якись нещасний трансформатор - всю округу розгамселять. Але люди навіть повертаються , бо хочуть додому . Те , що вібувається в нас , то реальна помста . Русня коли відходила , то так і говорила , що ми пошкодуємо , що вони нам не пробачать нашої нелюбові до них. Зараз на Херсонщині живуть мабуть найзаклятіші бендерівці. Ми ще коли купляли білети , трохи вагалися , чи їхати . А зараз , коли ми вже чуємо , що місто відпрацьовують по квадратах, то вже чекаємо відльоту
16 Jan 2023, 06:08
3970/24304
about 10 hours ago