Канадська Кібер-Січ
-
Я з сім‘єю з вами, якщо буде неділя
-
Це коли ми місто не побачили, але було класно, до вершини (там холодніше) я йшов у футболці
-
Апдейт зроблю тут в чаті. Поки є лише 4 людини.
-
Зараз зроблю принскрін з арр про цей хайк (так, і якщо ви любити хайкать, це дуже гарний арр)
-
Я за, але потрібна буде допомога з транспортом 😅 Не зорієнтуєте скільки +- обладнання коштує? Я ніколи в житті не каталась
-
Це не каталка, це хайк на снігоступах. Оренда була с$7 на день, нічого особливого не потрібно
-
Чудово, так ще краще
-
Скільки вас, я можу взяти двох дорослих до себе, Дєн може взяти іво (там копійки за оренду).
-
На іво влізе 5, ще спитаю знайомих, що теж збираються
-
Тільки я
-
Це як він виглядає, там усе чітко є. 165 метрів це не прощо, я туди навіть своїх студентів індусів таскав (вони снігу не бачили ніколи), я с другом і його дитиною (9 років) зробив пару років тому його меньш ніж за годину, на релаксі 2 години і ще півгодини відпочинку с гірськими воронами і глінтвейном
-
Візьмеш EVo і я зможу взяти 3 чоловіків, або 1 норм и 3 на задньому сед + ти на свому?
-
В мене навіть є пропозиція взяти снігоступи у МЕС, там дешевше ніж на горі і час не будемо витрачати. + там в оренду дають нормальні, поки своїм стафом не обзавівся, брав у них