Канадська Кібер-Січ
-
Це як він виглядає, там усе чітко є. 165 метрів це не прощо, я туди навіть своїх студентів індусів таскав (вони снігу не бачили ніколи), я с другом і його дитиною (9 років) зробив пару років тому його меньш ніж за годину, на релаксі 2 години і ще півгодини відпочинку с гірськими воронами і глінтвейном
-
Візьмеш EVo і я зможу взяти 3 чоловіків, або 1 норм и 3 на задньому сед + ти на свому?
-
В мене навіть є пропозиція взяти снігоступи у МЕС, там дешевше ніж на горі і час не будемо витрачати. + там в оренду дають нормальні, поки своїм стафом не обзавівся, брав у них
-
У суботу можно ушататись на Граусі, а у Неділю на релаксі на Dog mt. Ще у мене буде пропозиція на продовження банкету (парилка або сауна та крижана купель нам, і аквапарк дітям - вартість для дорослих десь 7 баксів)
-
Телефонуйте або емаіл до сімейного лікаря. Якщо не має, і ви у моєму районі (напішить де ви), я дам свого (чи клініку, дуже задоволений, лікар текстить мені відразу, і дає направлення - я то руку, то щось інше вдарю), знаю що на Кінгсвеє Едмонтс у ніх є рус говорящій (погано говорить, він з Ізраїлю, та молодий і «ініціативний», русню не любить, українцям помагає і брав раніше нових)
-
Якщо дуже припикло і не має сімейного, йдіть у любий walk-in clinic
-
Де ви, я на Камбі Ванкувер і знаю, що тут з волкінамі дупа.
-
Відповів до особ
-
А після роботи? В мене план поки післ роботи теж катати
-
Не питання, у мене анлім пас і парковка. Я ж з Одеси, катаюсь на рівні - впав, полежав, доповз до кінця траси, полежав, знову на підйомника … але наш адмін - він інструктор з сноуборду.