Канадська Кібер-Січ
-
Повернемось до пропозиції зробити хайк до Dog mt. Усю інфу та фото історії я виклав у чаті. Зимовий хайк на снігоступах це must have села Ванкувер. Хайк легкий, але не самостійний для першачків без досвіду. Усі данні стат є у чаті. Нам потрібно вирішити: 1. Хто йде, 2 хто с кім поїде у авто 3. після орендувати снігоступи - я пропоную МЕС чи будь де у DT- на горі є свої прокати, вони дорожчі і довго шукати . 4 і дуже важливе - погода на горі Сеймур. До парковки і старту ми доберемось будь якої погоди, але зробити хайк це таке. 5. Діти і pets (я хочу взяти свою собаку, це парк і це лігал, але це залежить від погоди).
-
Ідея snowshoeing шикарна. Я колись був, і ще раз пішов би.
-
Якщо хочете, я можу створити гугл таблицю і заповнювати її по мірі того як з'являється бажаючі. Так будемо бачити хто їде, хто з ким і скільки буде дітей/петс Вона була б доступна до перегляду всім, і 2-3м людям для заповнення, щоб хтось випадково не видалив якусь інформацію, як це буває коли багато людей мають доступ Чисто пропозиція 🙃
-
Хочу з вами, тільки треба допомога з транспортом )
-
Хайк Dog Mt. Таблиця за посиланням: docs.google.com/spreadsheets/d/13ujyNfr0Fs4rrFfTHc_P7wtELg6zm2u3Y9J7fnr39FQ/edit?usp=drivesdk Будь ласка, напишіть мені у привітні повідомлення ваше ім'я, скільки з вами людей, як з вами можна зв' язатись (телеграм/телефон), власний транспорт (якщо так, чи можете ще взяти лбдей) чи потрібна допомога з транспортом. А також чи будуть з вами тварини і діти 🙃 Таблиця буде у загальному доступі для перегляду, дані вношу зранку і ввечері 👌 Якщо комусь потрібен доступ до редагування, дайте імейл (ініціатори ідеї?)
-
А може хто виставити остаточні данні по поводу хайку? А то в чаті разбросано. Як найменш дату та час 🙏
-
Усім привіт мене звуть Олена я тату майстр з України, виконую татуювання в кольорі та чорно білі, в стилі, реалізм, графіка, дотворк, мінімалізм за будь-яких питань звертайся мій номер телефону 7787235512
-
Подскажите, кто знает как попасть в success, что нужно? Помогают ли они чем-то?
-
Нічого такого не було )
-
А якщо першим аеропортом був калгарі ? Тут є можливість якось до них потрапити ? Чт з приводу роботи краще звертатися до ворк бс?
-
Як що ви тут вже давно то вони не будуть ніяк допомагати з житлом , чи якщо ви жили в іншій провінції і вам там допомагав червоних хрест то теж ні
-
Якщо тут півтора місяця, і шукаємо організацію, що допомагає з пошуком роботи, то куди краще звертатися?
-
Дякую
-