Канадська Кібер-Січ
-
Давайте краще в телеграмі 🙏
-
Вже побачив, будьласка, не пишить мені особисто у телегу, бо смс губиться за годину, а заходжу я разів 3 у добу. Я лише у групі тут відповідаю
-
Хто хоче пійти на гору Сеймур (але ми будемо «підійматися» - гучно сказано, на пік Сеймур важко для новачків, і не цікаво у зимку, ми підемо по рівнині до піку гори Дог Маунтін, легкий хайк і єдиний що дає вийти на обзорну міста не за гроші. І у рейтингу зимових хайків (так, там снігоступи не обов’язкові) Ванкуверу вже 20 років займає перше місце (серед туристів, новачків та ньюкамерів). Давайте зробимо окремий чат, групу тощо і вирішим питання: 1) погода - усі готові? 2) хто буде 3) субота ранок 4) хто кого везе - так, знаю, що там є маршрутні буси, ви готові на ніх їхати ? Зустрінемось на зупинці - вона ж парковка. Але ми стартуємо усі разом, тому на паркінгу Сеймура зупинка ну максимум 20 хв. Не усі авто приїдуть одночасно, гума різна. 5) оренда обладнання чи його відсутність. 6) чи у всіх буде зв’язок на горі - які у вас оператори 7) встановіть АРр all trails і скачайте офлайн карти на офлайн Гугл мапс
-
t.me/+Od6EpjXJZQNkYTUy
-
Пишіть мені, я додам у таблицю і в групу :)
-
Мені здається, що це дуже легкий хайк) ми з дітьми ходили і навіть без снігоступів і без мікроспайків
-
-
Там стільки народу проходить, що стежка витоптана дуже добре. Але звичайно, яйкщо у вас є всі ті прибамбаси і гортекси, то чого б не вдіти
-
Субота 14го
-
Відміна, на суботу 7го
-
А ви хочете відвести людей відразу на блєк даймонд, так, це найкращій найлегший хайк на снігоступах. І так, я казав, що про деяких погодних умовах можно пройти і без. А у літку я робив його бігом і не за такі часи, і ще багато історій. Але на перший раз, це найкращий досвід. І Сеймур не іграшкова гора, там більше важких віпадків у зимку ніж на Сайпрусі, чи на Граус ( навіть напад диких тварин)