Канадська Кібер-Січ
-
Треба додати трохи scotch
-
Ліки, наскільки знаю, не перевіряють. Я антибіотики не везла, але думаю навіть якщо скажуть, що не можна, просто викините в аеропорту. Я в валізі перевозила свою невелику аптечку, не в ручній поклажі І взагалі нічим на замотувала валізу, навіть плівкою, просто нічого цінного туди не клала))) Але впевнена, що можна плівкою, чому ні?
-
Cbd напої у bc cannabis- найкращі ліки
-
Краплі під язик
-
Мабуть ви не знайомі з мігренями)
-
m.healthyedibles4-you.com/a-cbd-oil-essential-v1/?ref=trackgmy.com&action=view&encrypt=6sX9eWhgOTb3mYcXMOHqlWaDzvf7CJVzbeSn5hGV5mk&c=40776&site=CBDTier1All.2_nbc-today_http://cdn.taboola.com/libtrc/static/thumbnails/e7a5c3e71e202a8c1b6a8eb1b73c2f74.jpg_Banned%20For%2084%20Years;%20Powerful%20Pain%20Reliever%20Legalized%20In%20BRITISH%20COLUMBIA&tblref=nbc-today&tbl_campaignid=22019670&tbl_siteid=1010749&tbl_campaignitemid=3595966582&tbl_cpc=0as6Q-VjyF0i2xjd8qTSssjBDD9QsyOW8fyitc_NUYM=&tblci=GiBasfjaQh2R1HiOef32SKcrDxn4CN3oJy6WSPYAMTamgiDAjU4oscqv38qG9ILOAQ&prot=2#tblciGiBasfjaQh2R1HiOef32SKcrDxn4CN3oJy6WSPYAMTamgiDAjU4oscqv38qG9ILOAQ
-
Ні, але це рекомендують як знеболювальне навіть хворим раком. Масло я пробував, але це мабуть для тих хто вживає постійно. Якщо отримав травму чи щось таке, для себе я берц 10млгр THC мішаю з 25 мгр CBD (головне не забути пончиків с тіміс цілу коробку взяти) - і не тільки раслобляє, ще і гарний настрій забезпечено.
-
Я робив через WES, трохи займає часу, аде це потрібно у будь якому разі
-
Це загальна рекомендація, але якщо у приватних випадках - може бути навіть шкідливим. Причини на мігрені можуть бути рідними і комбінованими. Я не люблю канабіс, в мене дитина, а голова болить через день)
-
Ну, я не лікар, якщо це постійно, то вам до сімейного потрібно звертатися.
-
Я знаю) тому одразу й запитала, хто може рекомендувати конкретного)
-
У якому ви районі, я би рекомендував клініку TLC
-
На разі ні. У минулому професійна танцівниця.
-
Річмонд
-
Не впевнений що там вона є, я знаю лише дві локації.