Всім доброго дня!
Нагадаємо плани на сьогоднішній вечір:)
В нас буде онлайн лекція де ми будемо розглядати процес реєстрації з онлайн брокером (доречі, Вас чекає приємний сюрприз, і кожному хто завтра зареєструється, буде подарок в 50 долларів від брокерської фірми). Також навчимось процесу придбання фінансових інструментів разом зі мною і взагалі подивимось які щє в нас є можливості щодо того як вивчати інвестиції за допомогою брокерських фірм.
Я працюю з Quest Trade, це є один з найкращих та найавторитетніших канадських брокерських фірм з хорошими цінами на послуги, та умовами кращє ніж в банках.
Тому, навіть якщо ви не були на перщій лекції по інвестуванню, раджу приходити та отримувати цінні знання + призи:)
Також буде Q&A секція по податкам якщо в когось є які питання, і звісно по інвестуванню.
Як звичайно, пишіть + сюда і мені в приват хто буде на лекції.
Лекція буде проходити в 5 годин по Ванкуверському часу. Щє раз, сьогодні 13 січня, в 17.00!:) Думаю за півтори годинки управимось ^_^
Тут є посилання на лекцію:
Join Zoom Meeting
us06web.zoom.us/j/86191359954?pwd=Zk05UEdWZGVrOWc0ZWRLUWxvUmRqUT09
Meeting ID: 861 9135 9954
Passcode: himars
А що буде після лекції?:) Після лекції нас чекає крутий паб, деталі про це я скину у наступному повідомленні :)
Пост скриптум:
І да, по суті лекція окупає вечір в пабі!))) Тому чекаємо всіх.
Щодо пабу сьогодні:
1608 Commercial Dr, Vancouver, BC V5L 3Y4 - це адреса пабу. Думаю буде доречним приходити туди десь у 8.30. Також хто хоче в таверну, то ставте + і пишіть рядом чи то таверна, чи то лекція, і пишіть в повідомлення:)
www.loulastaverna.com/ - ось посилання на таверну!