Канадська Кібер-Січ
-
youtu.be/YKqF3_0TyD4
-
youtu.be/n-W7TmB9r5Q
-
Доброго дня, ком‘юніті!
Ми - Віктор і Катя, переїзджаємо до Ванкуверу 29 листопада, та шукаємо добрих людей що мають змогу поселити нас на 2-4 тижні, до часу поки не звільниться наша кімната у Вістлері, де ми плануємо перезимувати.
Катя фотограф, я дизайнер та люблю ремонтувати всілякі речі :)
Будемо вдячні за допомогу, гарного дня!
-
Знобить пост тут, зразу щось знайдете m.facebook.com/?tbua=1#!/groups/813144602037093?group_view_referrer=search
-
дякую дуже🫶
-
Тут сказано що росіяни не вбивають усіх, а вбивають лише носіїв Української мови ))) Мабуть саме з цієї причини під роздачу попали такі Україномовні міста як Маріуполь, Харків, Запоріжжя ))) Смішно читати ) Якщо к Києві на моє звернення російською мені б відповіли «будь ласка скажи українською», я б без проблем сказав Українською) Але якщо б мені відповіли «я не розумію», а я знав би що ця людина розуміє, то я б навіть не став далі спілкуватися)
Коли я приїзджав до Львова, мене там ніхто не розумів, звісно, ну це в цілому, коли треба було щось спитати або таке інше. А ось коли було треба зняти нерухомість за цінами десь у три рази вищими ніж до війни - ви не повірите, всі Львів’яни до яких приходив дивитися квартири - всі розуміли російську та посміхалися мені, як це так??) Про відпочинок на Буковелі думаю не треба казати як там розуміють російську та ще намагаються російською відповідати)
Доречі у Запоріжжі ціни на нерухомість не піднімалися з початку війни, хоча біженців там, повірте, не менше ніж на західній)
Тож якщо ви хочете, щоб люди переходили на Українську, то дайте їм іншу мотивацію аніж «я не розумію» Зробіть так, щоб з Українською мовою люди асоціювали у себе в голові щось настільки добре та гарне що їм самим хотілося б цією мовою спілкуватись) Поки що я бачу розлад, причому це ще війна не закінчилась) І нічого не хочу сказати, але помітив особисто що ніде нема так багато розладу на тему мови як у Канадських групах у фейсбуці )