Канадська Кібер-Січ
-
А є кєйси?
-
А чого скаржитися?) Невже не можна відповісти їм так, щоб в них більше не виникало бажання до когось чіплятись?)
-
В мене особисто нема. Но от дівчина написала вище, що про її дітей сказали "чиї це хохлята"? От цікаво чи можна за таке притягнути до відповідальності?
-
Я б і дітей навчив відповідати коли таке діло😂😂😂
-
Ну так, це можно і треба робити. Але правове - буде працювати крашє
-
Можна і без рукоприкладства ) В мене б вистачило словникового запасу щоб відповісти їм в устній формі😆
-
Я питаю за правове поле. Звісно можна відповісти, може ще і тумаків надавати, але я думаю тут це не прийнято. Тому цікаво чутки вирішити можна тут за допомогою легальних дій, чи можливо взагалі? Бо Канада топить за ці ідеали, тому просто питаю як в рамках закону даної країни можна вирішити це питання? І чи можливо взагалі?
-
Та будуть наслідки якщо ви їх того троните
-
-
Так от і питаю про правове. Піздюлей, то зрозуміло як давати. Але як при цьому самому не вихватити квиток з Канади. Тому цікавлюся, хто тут живе і чи знають як поводитися
-
Конгрес українців канади з цим працює
-
А я от і питаю, як тут воно робиться, бо ви наприклад їх не записали на відео як вони про вас говорять, а як ви почнете, то вони може камеру вже достануть (наприклад) і в них є докази що ви їх ображаете, а у вас нема. І я так розумію це вашу ситуацію не покращить, особливо якщо на pr збираєтеся подаватися
-
Я підготуюсь
-
Тому що бачу що потреба є
-
Давайте доречі і на цю тему лекцію зробимо
-
Одразу вмикайте телефон і відео. Тільки відео буде підтвердженням складу злочину. Ніякі свідки не проканають, а відео це залізобетонний доказ. І з цим вже у поліцію.
-
Так от за логікою, без доказів ніяк) тож доставайте одразу камеру і попросіть повторити) хоча звісно на камеру вони не скажуть нічого (а це вже гарний привід познущатись з них)
-
Та це треба фахових юристів наймати для лекції, щоб були не пусті слова. Пошукайте серед волонтерів, може серед них є юристи, хто погодиться безкоштовно дати роз'яснення
-
Знаєте, якщо не було б поблизу моїх дітей я б відповіла по «їхенському».
-
Данило, було б супер знати як в таких в таких випадках діяти.
16 Jan 2023, 06:08
6238/24350
2 days ago