Канадська Кібер-Січ
-
Буду вирішувать проблеми по мірі виникнення))
-
То вже буде інша історія😜
-
Join the Ukrainian community for a candle-lit vigil to show your support for the Ukrainian peoples’ right to live free and in peace in their own land, and to commemorate and recognize the one-year anniversary of the full-scale Russian invasion of Ukraine. // Приєднуйтесь до української громади на вшанування та підтримки зі свічками, підтримайте право українського народу жити вільно, в мирі на власній землі, і також відзначити річницю повномасштабного російського вторгнення в Україну. fb.me/e/3iS86oViN?mibextid=N4tvPT
-
Привіт. Це де?
-
maps.app.goo.gl/QnWJEySD9G3xdzxQ6?g_st=it
-
Будь ласка, поставте лайк моєму ревью! Це "український" ресторан під моїм домом. Назви у них на російський манер типу 'kiev cutlets’, і зі стафу нікого з українців немає. Коли я спокійно пояснила, що не можна писати блюда і назви місць російським правописом, бо є офіційний міжнародний правопис цих назв (що прописані нашою державою), офіціантка намагалася мене переконати, що це англійський правильний варіант написання Київу. Переконати людину, яка народилась і проживала все життя у місті Kyiv. Дуже прошу підтримати лайком мій коментар на гугл картах і не відвідувати цей ресторан.
-
Тому що буде добавлятись щє більше і більше соціального навантаження і нових проектів для людей, і чат буде вже не просто чат, а мати соціальну функцію як комунікаційний портал також. Тому гілка дженерал - то наш ламповий чатик, але шукати якусь корисну інформацію зручніше в специфічних гілках😊