Канадська Кібер-Січ
-
Якщо є питання то пишіть в повідомлення
-
1700 + utilities
-
Здравствуйте. Сдається студія на English Bay downtown.
-
Є питаннєчко, але не можу написати в лс бо маю обмеження від телеграму)
-
Її вже здали(
-
Я хожу в Козак в Іст Ванкувері на Вікторіа драйв. Мені там подобається. А от в газтауні то було не дуже
-
Студію здали а питаннєчко залишилось 😆😆
-
От халепа 😆😆 А тебе за шо так?
-
Та я теж не можу в приват писати
-
То в бізнес треба
-
До чого тут оренда?😂😂
-
Всім привіт! Мене звуть Дарина, я сертифікований майстер манікюру та лашмейкер😊 Шукаю нових клієнтів та моделей ! Запрошую Вас до Downtown Vancouver. 📍 1075 Comox street Моя Інстаграм сторінка : instagram.com/dary_nailsandlashes?igshid=YTY2NzY3YTc= Будь-які питання ставте в особисті повідомлення! До зустрічі 💕
-
Всім привіт! Мене звуть Дарина, я сертифікований майстер манікюру та лашмейкер😊 Шукаю нових клієнтів та моделей ! Запрошую Вас до Downtown Vancouver. 📍 1075 Comox street Моя Інстаграм сторінка : instagram.com/dary_nailsandlashes?igshid=YTY2NzY3YTc= Будь-які питання ставте в особисті повідомлення! До зустрічі 💕
-
youtu.be/kkHMxXsnE5k
-
Привіт! Мене звуть Вероніка. Я фотограф. Спеціалізуюсь на сімейних, парних, весільних фотосесіях 📸 Буду рада красиво зберегти для вас цінні моменти з вашими близькими 🤗 instagram.com/veronikas.photo
-
Підробіток для майстра по гіпсокартону. Район Бурк Маунтін, Коквітлам. За деталями звертайтеся по номеру +1 (604) 761-3237 Надя
-
Привіт :) Так а шо, ми завтра на якийсь мітинг збираємось чи ні?
-
Ага, зрозуміла Думала цього тижня
-
В четвер, я анонсую
-
Наступного тижня будемо
16 Jan 2023, 06:08
6302/24350
4 days ago