Канадська Кібер-Січ
-
Не зустрічала такого, якщо хтось таке пред'явить, то скажу що це дискримінація та пошлю. То вже якесь радикальне левацтво.
-
Хоча за моїм досвідом поки таких анкет не траплялось ніде)
-
Враховуючи, що ми ще й біженці фактично, то тут можна взагалі комбо отримати😆
-
А, в Германії у у знайомого таке було на університетських позиціях. Він просто внаглу ставив галочки усюди, де можна було припіздити і віднести себе до меншин. Хоча був цисгендерний гетеросексуал😅
-
Пропозиція в силі, якщо що)
-
А от моя подружка зі школи, колумбійка африканського походження реально стикалась із расовою дискримінацією. Особливо за межами Брит.колумбії та в Штатах. Тому вона все ж є.
-
Я конкретні приклади не пам'ятаю добре вже, але здається, в Вінніпезі до неї якийсь чувак із-за цього причепився, плюс є просто таке, що іноді на контрасті бачиш, що до білих людей більш дружелюбно відносяться. З ії розповідей в мене склалося враження, що це приблизно як коли ти будучи українкою живеш в Германії, в мене були там теж одиничні випадки схожі.
-
Який трабл ?
-
Це чергова лівацька легенда про «системну дискримінацію». На практиці вже давно має місце зворотня дискримінація білих. Як роботодавцю буде потрібно обрати з двох рівноцінних персон, кого заільнити білого чи кольорового, звільнять білого. Бо інакше є ризиик отримати звинувачення у расизмі. Цього справді бояться
-
В Британській Колумбії вона честно казала, що не зустрічала дискримінації, на мою думку це не та людина, яка просто легенди буде придумувати. Аде ви можете бути при своїй думці)
-
Тут вигідно бути «ображеним» та «дискримінованим» і цим активно користуються. Якось я працював з одним пакістанцем, який теж жалівся на дискримінацію. Я ще спитав, про що мова?! Ми с тобою працюємо на однакових позиціях за однакову зарплату. Та чувак , доречі до горя лінивий, весь час жалівся та ходив клянчить більше грошей
-
Ну в Грузії то навряд чи буде)