Канадська Кібер-Січ
-
"Які типи мислення зараз ми побачили" - відчув себе хомяком на уроці біології😂. Нічого спільного з типами мислення ця проблема не має. І так - це власний досвід. І так, в когось він більш гнітючий, в когось менш. Я ще можу розказати тут про інші разючі вибрики окремих наших співвітчизників і не тільки), але якщо не буде конструктиву в чаті (пропозицій, методичок, порад та тріків), то це виглядатиме як Безтабу з Герасимюк
-
Реальні кейси з рішеннями. Знову ж таки з власного досвіду буде цілком ок. Приклад з життя - волонтерив на вокзалі Варшави з групою "Granica". Після 24 лютого. Підходили до стенду браткі такі "яник-стайл" з багатих вугільно-металевих кутків нашої Вітчизни і типово пропонували парєшать і дагаварітся про житло на вже, тоді коли ми оперували базами пропозицій житла від небайдужих поляків та маршрутами переїздів для біженців в Францію, Німеччину, Фінляндію, тобто далі в маленькі містечка. Тобто бикували і торгувалися. Що робив я з такими: казав, щоб почекали обабіч стенду, і так маринував їх по півдня, поки в цей час допомагав реальним нужденним біженцям. А потім моє чергування завершувалося і я йшов додому😂. І так по колу. Доходило навіть до погроз в мою сторону, але все ж мій кейс може комусь пригодитися
-
А як вам варіант працювати з біженкою з Куп'янська, в якої близька родина саппортила рашку на всіх фронтах, а після звільнення Куп'янська закрутилися як вуж на пательні, і почали чистити з переляку все в соцмедіа і труситися, що "казнят" наші, а в Європу їхати страшно, а в рашку неохота
-
В всіх різний досвід, в мене теж є приклад кримчан з якими жив, які так мають там бізнес і т.д, але сапортять наших, донатять в пж, люди різні... В мене вон родич взагалі родом зі Львова, але як переїхав в Англію 30р тому і познайомився з рускими які завели його в одну церкву до духовнава насталятіля з РФ, то так і понеслось, шо все робить як він скаже, все 1:1, мксе постіцно брати благословєнія на те с кім абщатса, або де будинок купляти і т.д , по війнв то все що в раші то є в його голові, я читав раніше про кгб і те як вони через семінарію робили агентами всіх, і потім в 60х почали то ж саме тільки за межі совка, але тут я маю очний приклад
-
Якщо не винен - Ок, вибачаюсь, йди своєю дорогою
-
Одразу винен Потім розбираємось
-
В їх випадку, презумпція невинуватості не працює
-
Кожен руський - гниль Поки не доведено зворотнє Ось і все
-
Звісно, що після кожної війни настає мир і через покоління між країнами ненависті вже немає. Ну як між Німеччиною наприклад і сусідами яких вона намагалася завоювати. Тепер вони просто сусіди. Нейтральне ставлення, ніхто там хороших німців не шукав і не шукає. Просто сусіди. Ймовірно і українцям також років через 70 буде похуй на росіян (ну якщо більше не будуть лізти), але для чого нам зараз шукати хороших руських? І зараз неактуально і в майбутньому то буде непотрібно