Канадська Кібер-Січ
-
No fun city
-
Рекомендую цей кліп, на ютубі. Про Ванкувер
-
Хлопець в таксі казав що за 20 років тут, рекорд що він бачив 45 днів дощу в ряд
-
Я тут три місяці і це непевно найкраща погода що я взагалі в житті бачив восени. Всі колеги кажуть що такої крутої осені як ця не було скільки себе памятають в Ванкувері
-
Коли я приїхав у першу осінь дощ шов у Вані без зупину більше 14 днів, але Ван різний, і неможна порівнювати White Rock з North Van - первому дощів не було три місяці і лише ясно, у другому дощітеме кожен день. Через декілька тижднів, якщо буде погана погода - у тачку, шаттл, автобус (так, транслінк довезе до підйомника і на одну з 3 гір)
-
А мені навпаки залітає😅 краще вже так, ніж -20 і ходити мерзнути
-
Ось дуже старе фото на Сайпрусі на безкоштовному трейлі - дорога на авто з підйомом 35 хв (але у мене був лайфхак з паркуванням), зараз нікому не рекомендую їздити туди (багато людей, ад с паркуванням, найгірший клімат з 3 гір і тд). Але у цей день в Вані були дощі і +17! А на горі супер, тепло і сонячно
-
Додам, так мало людей там ви не побачите, я підіймався до відкриття сезону
-
Вам підійде Стівстон (офіційно це Річмонд), там сонячних днів рівно у 1,345 оаза більше ніж я зараз мешкаю.
-
Уякому районі ви зараз?
-
Ну він трохи задалеко
-
Поки в Сюррей тимчасово, але буду в Порт Муді буквально за декілька днів
-
Surrey - співчуваю, Порт Муді дуже гарний район, але якщо про сухе і сонячне - то ніт. Але якщо ви близько з роботою, у літку ви відчуєте беніфіти цього місця. І не тільки у літку, завжди