Канадська Кібер-Січ
-
Мені подобався Барнабі та Коквітлам, але апартменти не хотів, таунхаусів там мало, ті що є дуже старі, та і ціна на них для мене була зависока. Великий плюс цього району це скайтрейн. А от суттєвий мінус, що автомобільна логістика зав‘язана на перший хайвей, який стає непроїздним у напрямку Ванкуверу , починаючи з шостої ранку
-
Чи можно оригінальну силку, ми ж не банимо, якась дичина з «псевдо гідами із Вана» (я був членом асоціації 4 роки, це фейк)про погану їжу, це воно? А де кліп?
-
Та ви зараз у тоннелі не стояли ….
-
У мене пропозиціЯ (до адміну теж, цім ми можемо бути корисним у нашому комюніті): Ви приїхали чи вже давно мешкаєте у Великому Вані (це і Суррей, ДТ і увесь), чого вам не вистачає у побуті та їжі, чи відпочинку? Що було вдома, а зараз не має?х
-
Тонель то дупа, я з неї (на першому теж стояв з доброти до дому, але там хочь які варіанти є).
-
Ще один тонель неможливий, міст? Та все вже забудовано….
-
Федірали пропонують нову дорогу, але через Ньювест… я скатав вже три рази
-
Так, 4-7 мін, а у тоннелі +100500, але чомусь я вибираю його
-
Вже закінчили, репорт могу сфоткати
-
Ото я якраз на Півночі поки живу, тому можу це підтвердити😅
-
Ми вже стикалися з траблами з руським ленгвічем. Мій друг і побратим, ми усі з Одеси, і за лінк я відповідаю, намолювали вам і родичам російською … читайте з головного сайту dumskaya.net/news/_2987-170667/
-
Хтось знає що то за стрілянина в коквітламі сьогодні була?
-
Це перший пост роzzкою, за довгі тиждні, але якщо у вас е олди, то вам буде зручно: з Одеси, що є Україна до олдов
-
Коли, я слак не вимикав
-
Десь 2 години тому