Всі білоруси, яких я зустрічала в Грузії - в 99% випадках зросійщенні і какаяразніца. Більшість навіть мови не знає своє і не вважає за потрібне.
Абсолютно НІЯКІ люди.
Ті пара людей, які прям «суперборцізрежимами» і реально шось робили і роблять - вони все одно толерують росіян і вірять в навального. і на якомусь питанні ви зрозумієте, що ви абсолютно різні народи і майже нічого спільного у вас з ними нема.
З приводу мітингів. В Батумі кожен день мітинг проходить. І кожен день грає наш гімн, гімн Сакартвело і єбучий гімн Білорусі. Мене це просто видрачує. Мало того, що це півгодинна пісня, під час якої можна встигнути посрати, покурити і до Мінська долетіти, так ще і якого хріна вони примазуються до нашої боротьби???? Якби половина їх країни реально зараз пліч опліч боролась в нашій армії проти русні - окей. А так у них є батальйон. І що? Вони такі не одні.
Нам Польща і Британія з США більше допомагають в тисячу разів, ніж білоруси, з країни яких запускаютьс ракети в Україну.
Срала я на тих білорусів.
І мене особисто дратує бачити їх на мітингах наших зі своїми прапорами. Як і росіян. Особливо росіян.
Півтора роки в Батумі дуже сильно вплинули на мою думку про них. Коли ти живеш останній рік ніби не в Грузії, а серед русні і білорусів- це дуже сильно міняє відношення до тих самих білорусів (русня просто гній).
Я не знаю статистику і відсотки по білорусам , як там хтось вище писав. Але бачила їх тут дуже багато і спілкувалась. одиниці варті того, шоб з ними просто підтримувати діалог про війну, боротьбу і тп.
Досить вже колупатися в лайні і шукати залишки їстівного.
Ніякої РЕАЛЬНОЇ допомоги від білорусів немає.
Я так саме не кажу, шо треба їх пиздити або вбивати. Просто особисто у мене нема бажання з ними дружити і вираховувати хто там який з них по шкалі адекватності