Канадська Кібер-Січ
-
І грузинською))
-
Шо не берить
-
То жінки мозг виносять так, що нам, чоловікам, іноді здається що гірше навіть вмпеклі не буде)))
-
Та ні, в пеклі ти зустрінеш всіх своїх дівчат і колишніх, і вони всі разом будуть тобі виносити мозок, а ще в пеклі всюди будуть кацапи 😆😆 ну і ще в пеклі ти ніколи не отримаєш PR, хоча будеш їбашити 24/7 😆 Тож краще в пекло не попадай, покайся і піди задонать на ЗСУ, тільки не притулі, ато теж в пекло одразу 😂
-
Оце в мене фонтазії, аж настрій піднявся)
-
Так, колишня буде, але у чані варитися) А я дрова підкидати та з чортами (вона моїх друзів так і називала) горілку пити та спостерігати, щоб разом з тещею не повилазили!
-
Бухаючи робити, та ще на спеці - це не пекло? А інше-маленькі бенефіти!
-
Це точно чятік про знайомства? 🙂
-
Ось це так. Поки виговоряться, то й попустить)))
-
То жінки драми хочуть, тому і обирають легкі методи залякування. Коли жінка надумається, то доведе діло до кінця
-
Я дивилась, можу накидати спойлерів. Чоловік дуже обережно цілий тиждень зі мною спілкувався потім😂
-
Там три історії про родини, які жили в одному будинку у 60ті, 90ті і наш час. У 60х був чоловік, якій зраджував і не цінував дружину-домогосподарку. По сусідству жив домашній тиран і його журтва. То жіночка подружилась ж жертвою і вони вдвох натравили одного чоловіка на іншого. Перший загинув, другого посадили. Хіепі Енд. У 90ті жида богемна пара, де чоловік був геєм. Він захворів на СНІД, і дружина дуже співчувала його болю. Тому ввела йому смертельний укол за його згоди. У третій історії був відкритий шлюб, де дружина привела у сім’ю свою коханку, яка виявилась аферисткою і врешті решт майже замочила їх двох. Але вони врятувались і жили довго і щасливо.