Канадська Кібер-Січ
-
Я вірю фактам, та цифрам які не з пальця взяті і не з одного джерела. А утруванню та емоціям - ні. Це для пропагандистів і дешевих журналюг
-
Зневірений це дещо інше) це коли ти не віриш у щось таке величезне, наприклад у перемогу, або не віриш у власні сили, то ти зневірений) А якщо ти не віриш у те що на заборі написано, то ти просто розумна людина)
-
О, це вже цікаво...))
-
Неможна бути зневіреними!
-
ну а в інших телеграм каналах написано що це ЗСУ зробили, а у кацапів в телеграм каналах написано що воно само загорілось) Хіба можна вірити в те, що написано?😂
-
Десять москалят лежало в бульбостані Один із них бабахнув - залишилося 9 9 москалят нажершись закуняли - Один москаль вдавився - залишилося 8 8 - еро кацапів пішли за коробльом - один вже не вернувся, лишилися всімох
-
Тож думаю ви тут лише для срачу, а це мені не так цікаво 🤷🏻♀️ соррі.
-
Вище скинула лінк на УНІАН , від вас доречі поки що жодного не було 🤔
-
Сподіваюсь будуть ще такі атаки Тоді є шанс що приберуть свої літаки
-
Тобто для вас те, що написано в телеграм-каналі то є факт?) А якщо Данило напише, що то він знищив цей літак?) в це легко повірити)) якраз його сьогодні і на мітингу не було, бо він зайнятий був знищенням літака кацапського)
-
@user_13666 ви шліть пруфи, бо на словах так кожен гарно вміє говорити
-
УНІАН підтвердив. www.unian.ua/war/ataka-na-litak-drlo-a-50u-vks-rf-u-machulishchah-novi-podrobici-diversiji-12160422.html
-
Ладно, сама ж не притримуюсь своїх слів
-
а ви стверджуєте те, про що гадки не маєте) щось десь побачили, повірили в це, і стверджуєте)) ще й з «пруфами» 😆
-
Так , у вас просто все не дуже однозначно )
-
Навпаки) я не знаю нічого, і тому нічого не стверджую)
-
А що не знає , то додумає 😝
-
Крістофер знає все
-
Так просто ви все не знаєте 😈😈😂😂😂
-
Білоруським партизанам вигідно казати що це вони) Так само як ЗСУ або ГУР не вигідно брати відповідальність на себе)
16 Jan 2023, 06:08
8944/24276
about 6 hours ago