Канадська Кібер-Січ
-
Щось багато я пропустив🤣.
-
Що завгодно)) «їжа для чоловіків» якби мовити
-
Канадський чи NFL?)
-
А тут і одружені люди є?) навіщо?))
-
Судячи з слова" було "все таки це не такий самий день року . А від слова жінка ..башить в мене аж мурашки. Жінки це наші квіти пригорне ,вислухав,зрозуміє. А ..бачити повинні ми . Тому що ми чоловіки захисники,здобувачі. Вони створюють атмосферу в будинку. А ми цим насолоджуемось.
-
У суботу, 4 березня, в одному з найбільших клубів Ванкувера, Aura Nightclub, крутий захід від Turnt Entertainment✨ Початок о 21:30, музика у стилі hip hop and 2000's throwbacks✨ Пишіть мені тут або в Instagram (mashkins_c), відповім на будь-які питання та додам в гест лист, також доступна бронь на столики в vip zone :)
-
У суботу, 4 березня, в одному з найбільших клубів Ванкувера, Aura Nightclub, крутий захід від Turnt Entertainment✨ Початок о 21:30, музика у стилі hip hop and 2000's throwbacks✨ Пишіть мені тут або в Instagram (mashkins_c), відповім на будь-які питання та додам в гест лист, також доступна бронь на столики в vip zone :)
-
То вам потрібна половинка)
-
я не знала що тут тільки неодруженим можна, чат називається знайомства от я і зайшла шукать когось з дітьми років 10 щоб своєму знайти пару по бешкетництву але мабуть відволіклась на срач з кимось і забула