Канадська Кібер-Січ
-
Доречі, ніхто не підіймав питання: поштова скринька у США! Уе дуже корисна річ, я сплачував за свою $45 на рік, але усе було безкоштовне (зберігання та тощо, майже до 100 чи 300 фунтів), зараз такого не можу знайти.
-
Відносно молока та продуктів з нього зовсім інша тема. Канадські вимоги що до якості вище американських. Трамп продавив цю тему. Але хтось бачив американське молоко у наших супермаркетах? Я не бачив. Думаю, що з таким курсом канадського долара возити його у Канаду просто не вигідно
-
Про усю Канаду не скажу, але наш БС не дасть ввіз такого продукта без величезних податків. Якщо ви за кермом, останні три роки бачили наліпки? Це місцеве лоббі і нічого поганого я в тому не бачу. Як отримати непастерізоване молоко і вищого ґатунку я для себе вирішив (тут ціла «секта» на тому)
-
Робить покупки правильно і проблема податків вас омине …
-
Додам, двічі на кордоні мене примусили сплатити податки. Але по факту все одно було ліпше.
-
Я теж, я не барига чи бутлегер, я лише користуюсь grey zone, та іншим раджу - це основа економіки Канади
-
Читав досить серьйозні статті на цю тему. Тут не в лобіюванні справа. Канада , США та ямексика мають спільну зону вільної торгівлі. Лобіювання та щахтст свого ринку тут не можливий. А от недопускати товар , що не відповідає національним нормам якості цілком прийнятно. В Штатах менш жорсткі норми відносно антибіотиків. Це досить серьйозні моменти. Канада саме так донедавна і робила. Пітомипішлиина поступки Трампу. Той почав тиснути, бо обіцяв своїм виборцям вирішити це питання.
-
Про законослухняність - у БС заборонено продавати непастерезоване та не сепарейтед молоко, але усі хочуть домашній сир (творог москальскою), сир як сулугуні чи справжня моцарелла, та ще 100500 видів сиру … але закон не забороняє власникам худоби ділитись чи брати, якщо ви робите для себе, друзів, тощо, або приймаєте участь у виробнитстві для свого хаусхолда. Тому справжні продукти дешеві, і «навпаки» дорогі для сторонніх
-
-
Та це інше, я про місцеві
-
Я знаю. Мене в цьому плані більш ніж влаштовує асортимент Costco. А от чого справді не хватає особисто мені це справжнього українського сала. Нажаль ніде в світі, окрім України його немає. Тут є щось віддалено схоже на сало, але мабуть я ше не зовсім забув, яким воно насправді повинно бути
-
Кейс минулого тиждня: підводний торч тут 567 баксів + такси (Амазон у мене без vpn, тому канакський), у виробника 230 американських з податками та доставкою і ніштяками (ремень і тощо кидають до коробки, у БС такого не бачив), в доставка за 3 дні (у Канаді …… вічність)
-
Додам 567 канадських, виробник продає за us $
-
Такі ви зайшли по «адресу», наше канакське сало цього року (не гірше нашого, мій дід мав поросят, я знаю сенс), я не продаю (сало з ферми Абботсфорда, ростять для себе) фото порося можу скинути. Сало бомба! Фото зараз додам
-
Напишіть у лічку і я дам вам кец на пробу (зазвичай це 200-300 гр). Але лише вам
-
Це не куплене, а отримане від справжніх «селян» ( їм релігія не дозволяє навіть воду с крана брати)