Канадська Кібер-Січ
-
practicetest.icbc.com/#/
-
Мені треба пенсійні внески від одного роботодавця кудись перенести. Там є опція з rrsp - частина грошей
-
Не зовсім зрозумів Вашу ситуацію. Та як мова йде отримати гроші на RRP, або не отримати взагалі нічого, то сенс є. Планування майбутньої пенсії це досить цікаве питання, на яке я особисто поки не маю відповіді. Я тут з колегами - канадцями на тему майбутньої пенсії спілкувався, ніхто серьйозно не відкладає. Люди намагаються, як можливо , виплачувати могридж, щоб потім, як прийде час, продати нерухомість і решту життя жити на ці гроші. Більш того, є колега, який свого часу , накопичив досить серьйозну суму і майже все втратив на домкомовській кризі . Зараз він каже, що кращеб купив ще один будинок
-
Я теж інколи граю роль мами... Дві дитинки (3.5 доці, 6 сину) НьюВест. Може є батьки поруч які хотіли б разом вигулювати діток?
-
Всім привіт, є в цій групі рибалки? Можливо хтось робить якісь вилазки по вихідним?
-
Калгарійські коміки вже виступали чи ще ні? Цікаво як там було, але чомусь тут жодних відгуків не було
-
Ейй, вигулюють собак, з дітьми ходять на прогулянку
-
Привіт, є/але лиш український досвід😂
-
Так треба організуватись і отримати досвід тут))
-
Розбираюся поки що з цим питанням. Є накопичення від минулого роботодавця, їх треба кудись перевести, теперішній роботододавець не має опції їх прийняти. З рахунками зрозуміло. Питання як краще вибрати фінансову установу, яка буде тримати ці гроші до пенсії. Зараз розглядаю опції для себе. Просто запитала думку. Я не розраховую, що хтось за мене дасть мені відповіді на мої запитання. Очікувала що хтось мав схожу ситуацію і поділиться, що , наприклад, я обрав questtrade бо можна самому інвестувати, або я вибрав ще щось, бо там є інша цікава опція
-
Обома руками за Коли, де і як?)
-
Буде лекція скоро на цю тему
-
Давайте 25-26, я хочу з вами познайомитись, 23 тільки прилітаю
-
Пропоную зібрати більше людей, було б класно, знайти ще когось, хто на цьому розуміється. Можливо, ввечері чат активніший буде.
-
Сутула )
-
Я і себе вигулюю, що ж я тепер - собака?
-
Може у вас ще діти маленькі, що ви не зрозуміли жарта?)
-
Це як раз я отримую диплом зараз:))
-
З кальюкуляціямі я т.д.)
-
Це професія така
16 Jan 2023, 06:08
9344/24267
about 11 hours ago