Канадська Кібер-Січ
-
Головне, що кожен зараз має працювати заради нашої перемоги. Який фонд йому ближче - нехай туди і скидує. Кому не подобається, можуть свої відкрити. Головне безуупинно допомагати! А розповідати хто який лох і куди кому краще надсилати ЇХ гроші, знецінювати чужий труд, розганяти зраду - нам точно не допоможе і взагалі неясно нащо потрібно. Ну окрім щоб роздробити народ і підірвати довіру один до одного, що якраз таки на руку параші.
-
Я не фанат мовосрачей, тому хочеться придумати як дипломатично розрулювати наступні ситуації.Цікаво почути ідеї від інших. Вчора був на зустрічі українців. Наче всі розуміють українську і майже всі навіть дуже гарно розмовляють, але як тільки з'являються російськомовні, більшість переходить на російську
-
Так я наче нікого не обісрав)) Комусь неприємно чути правду, неприємно чути про те що Притула не купував супутник і про те що більшість великих фондів крадуть) А комусь неприємно чути про те що правда це зрада, іпсо і тд) Ви кажете що зараз «не на часі» в цьому копатися, а коли на часі?? Після перемоги? А може ми швидше переможемо, якщо не будуть красти? Якщо ми не можемо зробити так, щоб не крали, то ми можемо хочаб направляти допомогу правильним людям) Але навіщо?) краще скинути туди, куди зручно, фонду який на слуху, що приймає візу та мастеркард у любій точці світу) Скинув і спокійний, ніби «допоміг», а чи підуть ті гроші справді на ЗСУ це вже не наші проблеми) Правильно кажу?)
-
Зараз дуже багато де за замовчуванням українська, і це прямо відчувається. Наче варіантів багато)
-
Бачу як варіант у правилах ком'юніті і зустрічей прописувати, що саме на українській зустріч. Була на такій, і тому розмовляла українською, максимум суржиком іноді. А якщо прямо велика сходка, то я не знаю, як варіант обирати україномовну групу, бо всеодно всі групуються потім