Канадська Кібер-Січ
-
Зараз дуже багато де за замовчуванням українська, і це прямо відчувається. Наче варіантів багато)
-
Бачу як варіант у правилах ком'юніті і зустрічей прописувати, що саме на українській зустріч. Була на такій, і тому розмовляла українською, максимум суржиком іноді. А якщо прямо велика сходка, то я не знаю, як варіант обирати україномовну групу, бо всеодно всі групуються потім
-
Як варіант, просто сказати що особисто ви тільки українську використовуєте, і ввічливо попередити, що всеодно на українській відповідати будете. Більшість людей мені здається, перейде на українську, принаймі я так завжди намагаюсь, якщо бачу, що людина принципово на укр розмовляє.
-
Саме так! Зараз «не на часі». Аідносно супутника, побачим, можливо таки те що від нього отримують на данний момент не призначається для широкого розголосу. Всі ці розмови, мовляв крадуть - тупий пустий трьоп. Дуже нагадує минулі компанії з Свинарчуками, Ротердамом+ та вншим. «Всі знають» - єдиний аргуент. Є докази - слідство, суд , тюрма… Я щиро вдячний і Притулі і ПЖ і іншим. Вони справді роблять велику, потрібну справу, можливо всим допомогти не встигають, та люди щиро та віддано роблять своє діло, хоча часом отримують безпідставні огидні звинуваченн