Канадська Кібер-Січ
-
Саме так! Зараз «не на часі». Аідносно супутника, побачим, можливо таки те що від нього отримують на данний момент не призначається для широкого розголосу. Всі ці розмови, мовляв крадуть - тупий пустий трьоп. Дуже нагадує минулі компанії з Свинарчуками, Ротердамом+ та вншим. «Всі знають» - єдиний аргуент. Є докази - слідство, суд , тюрма… Я щиро вдячний і Притулі і ПЖ і іншим. Вони справді роблять велику, потрібну справу, можливо всим допомогти не встигають, та люди щиро та віддано роблять своє діло, хоча часом отримують безпідставні огидні звинуваченн
-
Кріс, а який сенс твоїх доводів? Кидай нам може свій чесний збір? А то спір, який починається з заперечення без аргументів, продовжується обесцінюванням(додаванням аргументів опонентів у лапки та ржакоемоджі), і,у випадку якщо опонент я, то твої пруфи заканчуются приходом білорусів. І так кожен спір. То нащо воно треба ?
-
-
А чи я почав цей спір?) Трошки вище пан сказав «краще скидайте гроші одразу за призначенням, тому що у фондах корупція» І потім понеслось) А що він не так написав?) Я не розумію нащо вам якісь аргументи в очевидних речах) Чи ви заперечуєте що у фондах є корупція?) Чи може у державі немає корупції?) Вам подобається захищати владу, крадіїв та білорусів)) А мені подобається казати як є)