Канадська Кібер-Січ
-
Кріс, а який сенс твоїх доводів? Кидай нам може свій чесний збір? А то спір, який починається з заперечення без аргументів, продовжується обесцінюванням(додаванням аргументів опонентів у лапки та ржакоемоджі), і,у випадку якщо опонент я, то твої пруфи заканчуются приходом білорусів. І так кожен спір. То нащо воно треба ?
-
-
А чи я почав цей спір?) Трошки вище пан сказав «краще скидайте гроші одразу за призначенням, тому що у фондах корупція» І потім понеслось) А що він не так написав?) Я не розумію нащо вам якісь аргументи в очевидних речах) Чи ви заперечуєте що у фондах є корупція?) Чи може у державі немає корупції?) Вам подобається захищати владу, крадіїв та білорусів)) А мені подобається казати як є)
-
Не бачу там де я написав щось про себе та інших) Яку працю я знецінював?) Так само як у мене немає пруфів щодо того що він не купив супутник, у вас немає пруфів щодо того що він його купив) Тож ми на рівних, обидва без пруфів) Але я хоча б вмію правильно ставити запитання, наприклад: А чи бачив хтось знімки з того супутника, власними очима?) А потім роблю висновки) І я лише висловлюю свою думку) От вам це не подобається і у вас підгора пукан🥲
-
А нащо мені робити збір? Якщо я маю бажання задонатити то я знаю як це зробити, і кому задонатити, бо маю багато друзів-волонтерів яким довіряю, і знаю що вони роблять бо сам все бачив) Якщо хочеш зробити так само то не чекай збір від мене, не дочекаєшся. Приділи 10 хвилин, поспілкуйся зі своїми друзями з України і запитай чи не знають вони особисто волонтерів яким можно довіритись, і я впевнений що обов’язково знайдеш куди задонатити) Ну а якщо лінь то скидай притулі, він буде вдячний😉
-
Розумієте - теза про те, що вся західна допомога для України розкрадається та продається, що в Україні тотальна корупцвя і що країна взагалі не гідна, зоб їй допомагали - це один із основних наративів кремлівської пропаганди. Так, україна не ідеальна, а яка країна в світі ідеальна?! І чи повинна пуста бездоказова балаканина стати причиною, за якою треба припинити допомогу ЗСУ через структури, що працюють не перший рік і доказали свою ефективність?! Кремляді саме цього і добиваються, тому будуть дуже раді