Канадська Кібер-Січ
-
А чи я почав цей спір?) Трошки вище пан сказав «краще скидайте гроші одразу за призначенням, тому що у фондах корупція» І потім понеслось) А що він не так написав?) Я не розумію нащо вам якісь аргументи в очевидних речах) Чи ви заперечуєте що у фондах є корупція?) Чи може у державі немає корупції?) Вам подобається захищати владу, крадіїв та білорусів)) А мені подобається казати як є)
-
Не бачу там де я написав щось про себе та інших) Яку працю я знецінював?) Так само як у мене немає пруфів щодо того що він не купив супутник, у вас немає пруфів щодо того що він його купив) Тож ми на рівних, обидва без пруфів) Але я хоча б вмію правильно ставити запитання, наприклад: А чи бачив хтось знімки з того супутника, власними очима?) А потім роблю висновки) І я лише висловлюю свою думку) От вам це не подобається і у вас підгора пукан🥲
-
А нащо мені робити збір? Якщо я маю бажання задонатити то я знаю як це зробити, і кому задонатити, бо маю багато друзів-волонтерів яким довіряю, і знаю що вони роблять бо сам все бачив) Якщо хочеш зробити так само то не чекай збір від мене, не дочекаєшся. Приділи 10 хвилин, поспілкуйся зі своїми друзями з України і запитай чи не знають вони особисто волонтерів яким можно довіритись, і я впевнений що обов’язково знайдеш куди задонатити) Ну а якщо лінь то скидай притулі, він буде вдячний😉
-
Розумієте - теза про те, що вся західна допомога для України розкрадається та продається, що в Україні тотальна корупцвя і що країна взагалі не гідна, зоб їй допомагали - це один із основних наративів кремлівської пропаганди. Так, україна не ідеальна, а яка країна в світі ідеальна?! І чи повинна пуста бездоказова балаканина стати причиною, за якою треба припинити допомогу ЗСУ через структури, що працюють не перший рік і доказали свою ефективність?! Кремляді саме цього і добиваються, тому будуть дуже раді
-
так я ж і кажу, давайте це зупинимо (срач) Я буду надалі дотримуватись своєї думки, а ви і надалі будете вважати що все це іпсо, пропаганда Кремля, і насправді корупції не існує, саме тому Кирило Тимошенко використовує у власних цілях Шевроле Тахо, який передали Американці)) Хоче це не той, він просто такий самий собі купив😂😂😂 Доречі в Запоріжжі я не бачив жодного військового за кермом такого Тахо, хоча їх передали Україні більше півсотні штук)) Мабуть я не бачив тому що всі ці машини на нулі, так?😆
-
Ну раз пан не бачів, значить того немає у природі. Я он радіохвилі та електрони в проводах ніколи не бачів. Мабуть їх теж не існує… Наявність одного покидька, що використовував у власних цілях машину, призначену для армії, дискредитує цього придурка, а не всю систему допомоги армії. Заістно, кожен може робити, як важає за потрібним. Головне не припиняти сам процес допомоги. Ну і , на мою особисту думку, розганяти зраду та безпідставно мазати лайном всих, хто зараз від чистого сердця робить цю важливу та невдячну справу, точно не варто
-
звичайно, якусь допомогу крадуть. Ніколи не було часів коли взагалі ніхто нічого не краде. Питання радше в тому яка доля допомоги дійсно використовується після адмін витрат чи крадіжок. Канадський червоний хрест має долю адмін витрат 1/4 www.charityintelligence.ca/charity-details/71-canadian-red-cross. І коли ми шлемо cad на usd рахунки, банк також бере 2-3%
-
через рік війни люди продовжують спілкування мовою рабів - то є дуже дивно і ви на них ніяк не вплинете і навіть не треба, їм "какаяразница". Вони не замислюються над тим, шо комусь неприємно чи навіть боляче чуть російську, вони не намагаються чутливо до вас ставитись, вони апріорі вважають шо ви розумієте російську а значить і так норм чо ти випєндрюєшся. так шо не бачу сенсу в якомусь особливо чутливому підході в зворотньому напряму. Вони дорослі і зробили свій вибір. Кароч мені також ріже вухо російська, але це проблема моя, а не тих хто нею розмовляє, ну і ваша)). Поки що я конкретно на стадії де мені чомусь соромно розвернутись і піти, сподіваюсь колись буду на стадії байдужого розвороту на перших же буквах.
-
-
то наступні стадії)
-
Я більше по точковій допомозі. Я служив у 92 бригаді. Тому хоч рідко, але роблю маленькі збори на дрони і відсилаю тим людям, яких знаю 🤷♂️
-
Доброе утро,опухла нереально десна ,посоветуйте пожалуйста стоматолога