Канадська Кібер-Січ
-
через рік війни люди продовжують спілкування мовою рабів - то є дуже дивно і ви на них ніяк не вплинете і навіть не треба, їм "какаяразница". Вони не замислюються над тим, шо комусь неприємно чи навіть боляче чуть російську, вони не намагаються чутливо до вас ставитись, вони апріорі вважають шо ви розумієте російську а значить і так норм чо ти випєндрюєшся. так шо не бачу сенсу в якомусь особливо чутливому підході в зворотньому напряму. Вони дорослі і зробили свій вибір. Кароч мені також ріже вухо російська, але це проблема моя, а не тих хто нею розмовляє, ну і ваша)). Поки що я конкретно на стадії де мені чомусь соромно розвернутись і піти, сподіваюсь колись буду на стадії байдужого розвороту на перших же буквах.
-
-
то наступні стадії)
-
Я більше по точковій допомозі. Я служив у 92 бригаді. Тому хоч рідко, але роблю маленькі збори на дрони і відсилаю тим людям, яких знаю 🤷♂️
-
Доброе утро,опухла нереально десна ,посоветуйте пожалуйста стоматолога
-
Для цього ми і створили цю групу.
-
Українською будь ласка, усі пости моськовським діалектом будуть видалятися. Поважайте інших співгрупників. Дякую за увагу.
-
Вибачте
-
Дякую за розуміння, Нажаль допомогти відповідю не можу, бо не стикався з такою проблемою. Але може хтось допоможе знайти стоматолога
-
Коли буде нова зустріч?
-
Чому Японці не розвертаються і не уходять, коли чують англійську?) Чому Грузини не розвертаються, коли чують Російську?) Чому тільки Українці (слава Богу не всі) так роблять?) Що б там не було, мова тут ні до чого) Всі хто звинувачує мову - йобнуті) Потрібно щоб від вас почали відвертатися Канадці, коли почують Українську, може тоді ви трішки роздуплитесь 😉