Канадська Кібер-Січ
-
то наступні стадії)
-
Я більше по точковій допомозі. Я служив у 92 бригаді. Тому хоч рідко, але роблю маленькі збори на дрони і відсилаю тим людям, яких знаю 🤷♂️
-
Доброе утро,опухла нереально десна ,посоветуйте пожалуйста стоматолога
-
Для цього ми і створили цю групу.
-
Українською будь ласка, усі пости моськовським діалектом будуть видалятися. Поважайте інших співгрупників. Дякую за увагу.
-
Вибачте
-
Дякую за розуміння, Нажаль допомогти відповідю не можу, бо не стикався з такою проблемою. Але може хтось допоможе знайти стоматолога
-
Коли буде нова зустріч?
-
Чому Японці не розвертаються і не уходять, коли чують англійську?) Чому Грузини не розвертаються, коли чують Російську?) Чому тільки Українці (слава Богу не всі) так роблять?) Що б там не було, мова тут ні до чого) Всі хто звинувачує мову - йобнуті) Потрібно щоб від вас почали відвертатися Канадці, коли почують Українську, може тоді ви трішки роздуплитесь 😉
-
Все залежить від того, які стосунки маєте за мету вистроїти. Була раз на зустрічі, людина якусь шаблону фразу сказала російською і отримала кучу негативу з істерикою. Я хоча і маю відмінну від тебе думку(про мову), але навіть мені стало неприємно і більше я з ними не виходила. Токсичність явно не те, що зараз українці шукають, ходячи на такі зустрічі