Канадська Кібер-Січ
-
Знайомий здає в суборенду на 2 місяці, може комусь буде актуально
-
оце притісняєм аж очі на лоба лізуть) але оце "як тобі не соромно" за те що я хочу розмовлять рідною мовою, ще й приписать шось про кращих чи не кращих українців - я сказала лише те, що не вважаю за потрібне з ними спілкуватись чи нянчитись, для мене мова - це маркер людини, поважаю я її чи ні з перших її слів. Якщо не поважаю, то не бачу сенсу буть ввічливой не дивлячись ні на що, бо то від творців "старших треба поважать" та "ти же девачка". Мені не соромно)
-
Файно
-
Думаю час робити велику зустріч Січі десь на бербєкю у парку. Планувати десь на кінець березня. Хто що думає?
-
Тобі не соромно тому що ти не вихована, мабуть) Можеш і старших не поважати, то твоє діло)
-
Звісно ) Цікаво як мовні обмеження будуть забезпечуватись у реальному житті?) Тут банять, а на зустрічі яке покарання буде за російську?)
-
А ти хочеш піти? Давайте голосувати за мовні обмеження 🙏🙏🙏🤣
-
ко ко ко неввічлива невихована ко ко ко)
-
Мовні обмеження там теж будуть чи ні?)
-
А з якого дива старших поважати?)
-
Виженемо 😂
-
Приведу для тебе білорусів😝
-
Дань, запінь зустріч Здається, загубитися повідомлення
-
Я просто ставлю до відома що росіянська виступає для мене тригером і викликає панічну атаку .
-
Я думав суть зустрічі познайомитись)
-
вітром здуватиме від різких розворотів))
-
Ну тут вже є гілка для іншої мови. 😂😂 Просто напочатку зустрічі я кажу що одна з цілей зустрічі то порозмовляти саме українською мовою. До цього не було жодної проблеми.
-
і тільки «правильною» мовою?)
-
Можно замість того щоб робити мовні срачі, зробити танці на портреті хуйла, спалити росіянсткій прапор або щось такє😂😂😂 зробити потім барбєкю і поїсти крабів, вхід за донат на зсу (не нам, а самі, наприклад 2 бакси) То набагато цікавіше мовних срачів повірте мені😂😂😂
-
Ну це дуже явно) не спалиться😅
16 Jan 2023, 06:08
9673/24306
about 10 hours ago