Канадська Кібер-Січ
-
Фейгін зараз призвав протестуючих звільнити Михайло Саакашвілі
-
Я навіть думаю, що підлаштовано Бо президент не в країні, більше шансів
-
Ну в них явно кращє вже виходить ніж у білорусів або росіян. І якщо вони вже у парламенті то в принципі є шанси
-
Аби все вийшло в них(грузинів)
-
Ну як наші Бойко і т д
-
Ну я маю наувазі уряд і ті люди шо проштовхують це в уряді
-
Путин - х*йло теперь скандируют и в Грузии 🇺🇦 Украина Сейчас
-
А чому Японці мають розвертатися? Вони агресори, вони напали на США. І саме Японцям які жили у США після 1941 було дуже важко там жити. І, як на мене, зрозуміло чому. Канадці? Просто уявіть собі як приклад що Китай напав на Канаду, вбив 100 тис. Канадців, стер з обличчя землі Ванкувер наприклад. Як ви думаєте будуть тут Канадці відвертатися від Китайців на вулиці або на роботі? Ви пишете "Всі хто звинувачує мову - йобнуті)" а потім в іншому пості ви кажете що вважали Українців ввічливими. Якось не дуже. Що до мови, я можу надати такий приклад. Вам дуже не подобаються матюки, а у компанії куди ви прийшли є люди які сильно матюкаються. Ви ж не можете їх змусити не матюкатися і також не маєте на це право, це їх вибір. Але абсолютно точно ви можете якось діяти якщо вам це не подобається. Наприклад запитати їх чи вони можуть розмовляти без матюків, або просто піти якщо вони не погодяться. Я згоден з вами що не можна звинувачувати тільки мову. Але вона грає дуже велику роль у цьому. Асиміляція робиться для того, щоб було набагато легше пояснити або виправдати агресію (Росіянам). Вони кажуть: в нас спільна історія, там живуть наші люди, а наші вони, тому що вони розмовляють Російською. А якщо вони наші, то і земля ця наша. А якщо там наші люди та це наша земля, то ми не агресори, ми захисники. Все дуже просто. Коли у Росіян запитують чи підтримують вони "спєцопєрацию" в Україні, майже всі кажуть так Коли у Росіян запитують чи підтримують вони "спєцопєрацию" в Фінляндії, майже всі кажуть ні У Росії немає ідеології за якою підуть мільйони у всьому світі, як у Радянському Союзі. Тому єдине на що вони здатні це: русскій мір, фашісти, дєди воєвалі, 8 лєт, донбілі бамбасс, нато расшіряєтся
-
Перечитав чат і тут і в срачах щодо мови. Зрозумів що деякі люди відмовляються сприймати реальність такою як вона є і намагаються продовжувати бути в групі та переконувати інших щодо правильності правил цієї групи замість того щоб просто обрати для себе те що подобається і насолоджуватися життям. Моя перша мова російська, друга іспанська, але я тут саме тому що ця група україномовна. Україномовна а не будь-яка інша. Саме тому я тут а не в російськомовній групі. Всім іншим також бажаю бути там де обрав сам і розмовляти мовою, встановленою за правилами групи до якої самі за власним бажанням приєдналися
-
Погано пішли справи t.me/u_now/88775
-
Так а чому Грузини не відвертаються коли до них звертаються російською?) вони теж агресори і перші напали на росію?)
-
Грузини русню грузинським матом женуть! Чи ви не були на мітингу?
-
А багато українців після повномасштабного вторгнення відвертаються від росіян - от така от реальність, потрібно це прийняти. Ну або не приймати та продовжувати думу гадати «а чого тоді грузини отак, а ми отак», «а якщо б тоді японці оте, а американці їм осьо». Якщо вам ті думи щось дають - на здоровля.
-
так само і ваші улюблені білоруси) вони ж російською розмовляють)
-
А вам не здається що русня, і людина що розмовляє російською це різні речі?
-
Так я і кажу, що є люди які відвертаються від людини із-за мови, і вони йобнуті) і нажаль такі є в любих країнах)
-
У кожної нації своя мова. Тому якщо буду розмовляти німецькою, латвієць вирішить що я німка, що цілком логічно
-
Вибачте, я у Грузії не був то я не знаю чи вони відвертаються, чи ні. Бачив десь відео у ютубі як Собчак, наприклад не пустили у ресторан у Грузії. Я думаю що є ті хто відвертається і також ті хто ні. Це нормально. Кожен робить так, як вважає правильним. До чого це питання?
-
Буває що різні) а буває що і теж саме.) а вам не здається що є жінки а є чоловіки?
-
Ну якщо хтось буде вважати правильним, пекти тебе під зад на вулиці, ти теж не зможеш назвати його йобнутим?)) Або якщо від тебе будуть відвертатись тому, що в тебе білі кросівки?)
16 Jan 2023, 06:08
9870/24273
about 8 hours ago