Канадська Кібер-Січ
-
я в двох фондах, які на самому початку війни організували мої та чоловіка співробітники, і туди кидаю гроші. Але при тому багато кидала і в ПЖ і в фонд притули, і жоден з людей з наших фондів не жалівся на них. Точково протягом року купувала багато чого в 81 бригаду в 122 батальон в дві роти (бо там мої два брати і купа однокласників бо наше місто є одним з міст базувань 81 бригади) - і вони не жалілись на фонди що типу їм нічого не перепадає, бо бачать і розуміють масштаби біди і як багато людей потребують абсолютно всього не ведусь на зраду кароч і підтримую Притулу, Лачена, Повернись Живим Єдине шо кажуть абсолютно всі військові яких знаю - це не вестись на збори грошей на лікування, кажуть держава забезпечує. Мій брат вже був на лікуванні і тому вірю в це. Але є ж випадки наприклад Діанова і там дійсно накидали на лікування, він більшу частину віддав на лікування побратимів. Так шо якщо зустрічаю збори на лікування то здоровий глузд і 5 хвилин часу також допомагають визначитись.
-
Повністю підтримую! Ця охота на відьм вже задрала. Всі знають хто скільки стирив, всі навколо злодії і тільки викриватель - єдина честна людина на світі. Як взагалі можна жити з таким наспоєм?!. Впевнений, порядних людей серед українців - переважна більшість. Притула один із них. Я особисто донятю на ПЖ. Вони працюють професійно, давно і честно. Разом переможемо!
-
Ну та, це ж дуже важко дотриматись єдиного правила - говорити українською в українській спільноті) Є купа чатів в яких спілкуються і російською, то в чому проблема піти туди, а не розводити тут кремлівські тези і популяцію російської? В чому твоя проблема?
-
Я забув про «Повернись Живим», ніколи не підтримував, але вони класні і я на 99,99999% впевнений - ім я довіряю
-
ну шо значить колись було) невже в твоїй сім'ї немає прикладів чого ви стали розмовлять російською?